Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Ek Paket Kullanım Sorunu Ve Haksızlık

Turkcell Superbox Ek Paket Kullanım Sorunu Ve Haksızlık
10 Ağustos 2024 04:13

5358****11 numaralı hat Superbox abonesiyim. 11 Ağustos'ta (11/08/2024) biten 200 GB ek paket satın aldım fakat 127 GB ancak kullanabildim. 25 Temmuz'da (25/07/2024) ana paketim yenilendi (250 GB) ve müşteri temsilciniz ek paketten kalan 127 GB interneti ana paketimi kullandıktan sonra kullanabileceğimi, bunu değiştiremeyeceğini söyledi. Bu durumda ben parasını ödediğim ek paketimi kullanamıyorum. Öncelik data kullanımının ek pakette olması gerekir. Bununla ilgili herhangi bir bilgi veya bildirim de yok. Tüketici tamamen yanıltılıyor. Geriye kalan ek 73 GB data ne olacak? Buna göre 2 şekilde çözüm istiyorum; lütfen kullanamadığım ek paketimin iadesini sağlayın ya da ana paket önceliği saçmalığını değiştirip ek paketten kalan haklarımı kullanmama izin verin. Aksi takdirde, tüm yasal haklarımı mahkemede arayacağımı bildiririm. Verilen hizmetten kesinlikle memnun değilim. Paket ile ilgili soruna ait ekran görüntülerini bu şikayete ekleyeceğim. Umarım bu hak gaspını daha ileri gitmeden çözersiniz.

10 Ağustos 2024 12:19 (Şikayetten 8 saat sonra)

11 Ağustos 2024 12:41

Merhaba Mustafa Bey, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
25 Temmuz 2024 16:36
Turkcell Kalan Kullanım Hak Mağduriyeti
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
30 Ağustos 2024 14:04
Turkcell Superbox Ek Paket Kullanım Sorunu ve Haksız Faturalandırma
Aslihan sonuçtan hiç memnun değil

Aslihan
10 Ağustos 22:39