Sennur sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell 'SMS Konumlandırma Etkinleştirilemedi'

27 Mayıs 2024 10:20

Merhaba
Turkcell hattımla ilgili olarak; Telefonuma ''SMS konumlandırma etkinleştirilemedi'' şeklinde bildirim geliyor. Bu durum mesaj göndermeme engel oluyor ya da mesaj almama. Hatta bazen beni arayanlar ulaşamıyor. Bazen bu mesaj gelmeden de bana ulaşılamıyor. Kısacası hattım ne zaman çalışıyor ya da çalışmıyor bilmiyorum. Bu arada telefonum yurt dışından gelmedi. Türkiye den aldım. Turkcell çağrı merkezi ile birkaç kez görüşmeme rağmen çözülemedi. Her aradığımda çağrı merkezindeki kişi bana birkaç yöntemle bir şeyler yaptırdılar. Çağrı merkezinde konuştuğum kişilerin hepsi farklı bir sorun olduğunu söyleyip, #...*... Gibi işlemler yaptırdılar. Ama hiçbiri çözüm bulamadı.
Turkcell den hattımla ilgili sorunun çözülmesini rica ediyorum. Acil

30 Mayıs 2024 10:58

Turkcell, Daha önce 'SMS konumlandırma etkinleştirilemedi' başlıklı bir şikayet yazmıştım. Cevap geldi fakat eksik cevap vermişler. Bunun üzerine bir soru sordum. Asla dönüş yapmıyorlar. Yani sorun çözülemedi. Turkcell; cevap vermekle sorun çözülemiyor. Lütfen dönüş yapar mısınız? Eksik cevap verdiler.

27 Mayıs 2024 10:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Mayıs 2024 11:19
28 Mayıs 2024 09:49

Merhaba, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Ben Ayarlar menüsünden mesajlara girdim. Daha sonra Ek ayarlar/Kısa mesaj Servis Merkezi (smsc) ne girdim. Burada Benin kendi telefon numaram yazıyor. Bu numarayı mı değiştirmeliyim?

28 Mayıs 2024 13:45

Lütfen cevap verir misiniz

29 Mayıs 2024 10:07

Turkcell, neden önerdiğiniz çözümün arkasında durmuyorsunuz. Bir soru soru sordum 2 gündür cevap yok. Bu nasıl sorun çözmek!

01 Haziran 2024 12:16

Sorunu çözmüş olmak için cevap verdiniz. Ama sorun çözülmedi. Lütfen soruma cevap verir misiniz

Sennur sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 09:56

Veysel
17 Şubat 2025 05:17
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 18:18
Medine sonuçtan hiç memnun değil

Yurt Dışında Kullanılamayan Hat Ve Çözüm Bulunamayan Mağduriyet

Medine