Turkcell PUK Kodu İsteme

Hüseyin
26 Ocak 2024 23:40

0545*****59 numaralı numaramın PUK ve PIN kodunu unuttum, almak istiyorum. Size buradan ulaşmak istedim. Tabii ki müsait olduğunuz bir zamanda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, ancak biraz acele etmemiz gerekiyor. Anlayışınız için teşekkürler.

27 Ocak 2024 01:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

27 Ocak 2024 14:47

Merhaba Hüseyin Bey, Size hizmet verdiğimiz her konuda memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Tüm taleplerinizin hassasiyetle değerlendirildiğinden emin olabilirsiniz. PIN 1 kodu, sim karta verilen 4 haneli şifredir. Turkcell hattınız ile birlikte verilen PIN 1 kodunu dilerseniz telefon ayarlarından değiştirebilirsiniz. PIN 1 numaranızı 3 kez arka arkaya hatalı girerseniz, sim kartınız bloke olur. Blokeyi kaldırmak için PUK 1 kodunu kullanmanız gerekir. PUK 1 kodu, bloke olan SIM kartınızın yeniden kullanılabilir hale gelmesini ve blokenin kaldırılmasını sağlayan özel bir şifredir. 8 haneden oluşur. PUK 1 kodu değiştirilememektedir. 10 defadan fazla yanlış girdiğiniz zaman, SIM kartınız kalıcı bloke olur ve cihazınızın ekranında 'Kart Bloke' uyarısı çıkar. Bu durumda SIM kart değişikliği yapmanız gerekir. Puk bilginizi 532 Turkcell Müşteri Hizmetlerimizi arayarak Sesli Yanıt Sistemi üzerinden veya web sitemizde yer alan “ https://www.turkcell.com.tr/yardim/yardim-araclari/puk-sorgulama “ linkinden öğrenebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Turkcell Pin Ve PUK Kodu Unuttum

Nurten