Fikri sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 11:33

0544*****93 numaralı Turkcell faturalı hat kullanıcısı olarak ben F**** G******, 03.07.2024 tarihinde yurt dışına Almanya'ya gittim ve orada hemen ilk iş olarak yerel ülkenin bir SIM kartını aldım ve telefonuma yetkili kart olarak Alman kartını tanımladım. Ancak 08.07.2024 tarihinde ve 12.07.2024 tarihinde 1 saniyelik ve yine süresini bilmediğim, tahminimce 15 saniye gibi bir süre daha gözükmektedir. Bu aramalar neticesinde onayım alınmadan Turkcell tarafından TYG dedikleri 'Tarifem Yurt Dışında Geçerli' tarifesi ücreti olan 210 ve 210 TL olmak üzere 420 TL fatura yansıtılmıştır. Mesajı alır almaz hemen Turkcell uygulaması üzerinden C**** Hanım ile iletişime geçtim ve aramaları yapmadığımı, zaten aktif bir Alman kartı kullandığımı kendilerine beyan ettim. C**** Hanım da kontrollerini yaparak ekte sunduğum ve söz konusu iki çağrının kısa süreli olmasından dolayı iade için uygun şartları taşıdığını beyan etmiştir. Bu açıklama üzerine rahatladım ve 21.07.2024 tarihinde İsviçre'ye gittim. Burada Alman hattım çalışmadığından Turkcell uygulaması üzerinden yazışarak bir günlük yurt dışı kullanım aldım ve talimatlar doğrultusunda telefonu kapatıp açtım ve internetimi aktif hale getirdim. Ancak temsilci tarifeyi aktif hale getirmemesinden dolayı 160 TL internet kullanımı sonrası yine internet kesildi. Yaklaşık 1 saat temsilciye tekrar ulaşmakla uğraştım. Yeni temsilci 160 TL için iade talebi oluşturdu ve günlük kullanımı aktifleştirdi. 240 TL olan faturam 1109 TL olarak geldi. Beni arayan Turkcell numarasına bile ücret yansıtıldı. İtirazım sonucu önce 581 TL indirim yapıldı. Daha sonra 371,49 TL iade edildi. Talebim, kontrollerin tekrar sağlanarak olması gereken 520 TL'ye düşülmesidir. Müşteri temsilcisinin söylediği 420 TL TYG indiriminin sadece 210 TL'si iade edildi. Onayım alınmadan devreye giren TYG (Tarifem Yurt Dışında Geçerli) kullanımlarını kabul etmiyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim. Turkcell'den kaynaklanan bu hatanın ve mağduriyetimin giderilmesini rica ederim. İsviçre'de onayım ile kullandığım kullanımlarıma itirazım yoktur. Ben onay vermiştim, diğerlerine onayım yoktur. Beni arayan (08504840106 - 02126344121 - 02129225260 - 02129224715 - 02129225262) numaraların da Turkcell tarafından arandığını düşünmekteyim. Hiçbirine cevap vermedim, kontrol edilebilir. Teşekkür ederim.

28 Temmuz 2024 11:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Temmuz 2024 12:07

Değerli Müşterimiz, 21.07.2024 tarihli talebinizin incelemesi tamamlanarak 27.07.2024 tarihinde konuyla ilgili size SMS ile bilgi verilmiştir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Fikri
Fikri
28 Temmuz 2024 15:05

21.07.2024 tarihindeki kullanım için şikayette bulunmadım lütfen 08.07.2024 ve 12.07.2024 tarihindeki iki kullanımında tarafıma iadesini talep etmekteyim yukarıdaki metinde olayı ekran görüntüleri ile anlattım dikkate alınması gereken tarihler ile ilgili lütfen incelensin yukarıdaki metin madde madde ele alınsın lütfen

Akif sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 01:37
Nuh sonuçtan memnun değil

31 Ağustos 2023 17:13
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 19:30
Turkcell Hat Taşımda Farklı Tarife Uygulanması
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 11:36
Oğuz sonuçtan çok memnun

02 Ağustos 2023 14:26
"İletişime geçip sorunumu hızlı bir şekilde çözen Merve hanım teşekkür ederim"

Turkcell Kategorileri