Turkcell Ödemelerde Troy Kartın Kullanımının Olmaması

06 Aralık 2023 23:40

Turkcell kurumsal internet sitesi üzerinden faturasız hattıma tarifeli paket için kontör yükledim. Ödeme seçeneği kredi kartı ile ödemeyi seçtim. Ödeme işlemleri tamamlanması beklerken, maalesef bu işlemin sadece master kart ve Visa alt yapısına sahip kartlar için geçerli olduğu, Tamamen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kamu ve özel bankaların sermayesi ile kurulundan Troy kartın kullanımın olmamasından dolayı ödeme yapamadım. Talebim Turkcell altyapısını Troy kart kullanıcıları içinde güncellemesi.

profile profile profile
07 Aralık 2023 01:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

07 Aralık 2023 13:50

Değerli Müşterimiz, Öneriniz için teşekkür ederiz. Tüm öneriler bizim için çok değerli. Değerlendirilmesi için ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Saygılarımızla, Turkcell

Kemal
Kemal

Turkcell uygulamasında, Troy alt yapılı kredi kartından ödeme yapamadım. Çünkü Visa ve mastercard anlaşmalı. Yabancıya komisyon paramız gitmesin diye kartımı Troy'a çevirdim ama ilk darbeyi kendimizin milli bildiğim Turkcell den yedim ve hayal kırıklığı yaşadım. Bu hatadan hemen dönülmesi dileğimle Turkcell'in milli kimliğine dönmesinin takipçisi olacağım. Yoksa Turkcell kullanmamın benim için bir değeri olmayacaktır.

Turkcell Troy Kart İle Paket Yüklemeyi Kabul Etmiyor.

29 Şubat 2024 11:13
Turkcell Troy Kart İle Paket Yüklemeyi Kabul Etmiyor.
Ayşegül sonuçtan memnun

Ayşegül
04 Ocak 2024 16:10
"Teşekkürler ödemeyi yapabildim ama uygulama üzerinden ödeme yapabilecek miyim bunu merak ediyorum. Umarım bu konu da çözüme kavuşur."

11 Ocak 2024 22:37

Turkcell Kategorileri