Ümit sonuçtan memnun

Turkcell Numara Taşıma Kampanyasında Sürpriz Fiyat Artışı

02 Kasım 2024 13:02
Ümit'in Teşekkür Mesajı
“Çözüm için teşekkür ederim.”

29 Ekim 2024 tarihinde Turkcell e numara taşıma kampanyası dahilinde
20 GB internet 1000 dakika 310 TL kampanyası için online olarak işlem başlattım. İşlemleri online tamamladıktan sonra, Turkcell sim kartımı mağaza dan teslim almak istiyorum. Kısmını işaretleyip, 30 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Güneşli şubesinden teslim aldım.
Teslimat sırasında bana e-devlet ten bir kod almam gerektiğini söylediler ve işleme devam ettiler. Bu süre zarfında başka bir sözleşme tarafıma sunulmadı.
310 TL lik tarifenin vergiler dahil olup olmadığını sordum vergilerin hariç olduğunu aktardılar.

02.11.2024 tarihine başka bir konu ile alakalı Turkcell i aradığımda (hesap kesim tarihi ) herhangi bir tarifem olmadığını şans eseri öğrendim.
Çözüm istediğimde ise 310 TL lik tarifeyi 580 TL olarak alabilirsiniz yanıtı aldım.

Bu süre zarfında Turkcell in kendi internet sitesi üzerinden yaptığım işlem
ve şube üzerinden birebir teslim aldığım hat süreci tamamen Turkcell in sorumluluğu altındadır.
Bu konu ile alakalı ekstra bir ödeme talep edildiğinde tüm yasal haklarımı kullanacağımı bildirmek isterim.

(Bu şikayeti yazarken Turkcell tarafından arandım talep oluşturduklarını 3 gün içinde dönüş sağlayacaklarını söylediler.
Konunun takipçisi olacağım ve tekrar buradan yayınlayacağım.

02 Kasım 2024 13:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Kasım 2024 13:48

Merhaba Ümit Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

02 Kasım 2024 17:20

Maalesef Turkcell uygulamasından ve müşteri hizmetlerinden tatmin edici bir cevap alamadığım için buraya yazma ihtiyacı duydum. Tüketici ne ödeyeceğini ve ne kadar hakkı olduğunu bilmeden (tarifesiz) geçişi neden yapsın? Diyelim ki müşteri temsilcisinin dediği gibi yanlışlığı ben yaptım. Bununla alakalı bir uyarı sisteminiz neden yok. Turkcell e geçiyorsunuz ama tarife seçmediniz şeklinde. Ya da bekleyen sözleşmelerinizi şu tarihe kadar onaylamazsanız tarifesiz hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Konuyu çok uzatmadan, Online sisteminizde bir sorun olabilir mi? Türkiye nin en güvenilir markası için soru işaretli konular.

13 Kasım 2024 12:08

Çözüm için teşekkür ederim.

Melik sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 15:45
Turkcell İletişim Merkezi Bilgilendirme Sorunu Ve Abone Mağduriyeti
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 22:40
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
16 Şubat 2024 21:23
Turkcell Numara Taşıma İmkansızlığı
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 19:30
Turkcell Hat Taşımda Farklı Tarife Uygulanması
Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Devrim
30 Eylül 2024 16:52