Nur sonuçtan çok memnun

03 Mayıs 2024 12:34

Turkcell kamu tarife paketimin taahhüdünü mart başında yeniledim. 24 martta Turkcell'den eksik olan evrakımı tamamlamam gerektiği tamamlamazsam 40 gün sonra tarifemin değişeceği şeklinde mesaj geldi. Bayiye gidip durumu anlattığımda eksik evraka düşmesine bayi de anlam veremedi. Tekrar kimliğim sisteme yüklendi. Birkaç gün sonra yine mesaj geldi, yine aynı şekilde bayiye giderek işlem tekrarlandı. Toplamda 5 kez bayiye gittim son gidişimde soyadımdan kaynaklı olabilir diye soy ismim güncellendi ama bugün yine "eksik evrak göründüğü, evrakı tamamlamazsam 1 gün sonra tarifenin değişeceği" mesajı geldi. 2023-2024 arasında kamu tarifesini sorunsuz kullanıyordum yani ne değişiklik oldu da bu sorunu yaşıyorum? Müşteri hizmetleri de bayiye gitmem dışında bir bilgi veremiyor, ben kimliğimi sürekli sisteme yükletmek zorunda mıyım? Yoğun iş temposunun içinde bir de sürekli Turkcell mağazasına gidip nedenini kimsenin bilmediği sorunu çözmeye çalışıyoruz! Tarifeyi değiştirmemiz için yapılan bir yöntem mi bu? Mağdur ederek müşteri kaybetmeye mi çalışıyorsunuz?

03 Mayıs 2024 12:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Mayıs 2024 13:54
Nur
Nur
03 Mayıs 2024 17:02

Bugün tekrar Turkcell mağazasına gittim ve kimliğimi tekrar taradılar, bir daha olursa bir daha gelirsiniz dediler, kimlik sisteme yüklendikten bir iki saat sonra Turkcell benimle iletişime geçti ve sistemde kimliğimin göründüğünü söyledi, teşekkür ediyorum hemen iletişime geçtikleri için, umarım tekrar aynı sıkıntıyı yaşamayız.

Şeyma
24 Mayıs 2025 19:19

18 Mayıs 2024 11:14

16 Ocak 2024 22:14
Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 15:40

Turkcell Kategorileri