Turkcell İnternet Aşım Ücreti

Turkcell İnternet Aşım Ücreti
27 Şubat 2024 12:09

Şubat ayı faturama 'internet paket aşımı' gerekçesiyle ekstra 253,91 TL ücret yansıtılmış. Detaylara baktığımda, 20 dakika gibi kısa bir süre içinde ekstra 5 GB internet kullanmışım gibi görünüyor. Oysaki paketim zaten 20 GB. Diyelim ki paketi aştım; ancak 20 dakika içinde 5 GB internet nasıl kullanabilirim? Bu, benimle ilgili olmamakla birlikte, herhangi bir kişinin de yapamayacağı bir şey. 20 dakika boyunca aralıksız dizi izlesem bile bu, 5 GB internet kullanımına tekabül etmez. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde ise anlaşamıyoruz, ses sürekli kesiliyor ve 'Sesinizi alamıyorum.' diyorum. 'Şimdi oldu mu?' diye sorduğumda, kaç dakika geçiyor. Bu durum, çalıştığınız yerin çekim gücünün yetersiz olduğunu gösteriyor. Başka bir temsilciye aktarılma talebim ise reddediliyor. Şikayetimi iletme isteğim de olumsuz yanıtlanıyor. Yıllardır Turkcell kullanıcısıyım ve 10 yılı aşkın süredir bu operatörü tercih ediyorum. Ancak bu sorun çözülmezse, 29 gün sonra kontratımın bitimiyle birlikte Turkcell'le olan bağımı koparacağım ve yanımdaki 5 aile üyemi de yanıma alarak ayrılacağım.

27 Şubat 2024 12:48 (Şikayetten 39 dakika sonra)
27 Şubat 2024 13:26

Merhaba, müşteri temsilcisiyle anlaşamadığım gibi sizinle de anlaşamıyorum sanırım, sorunumu gayet net bir şekilde ifade ettiğimiz düşünüyorum. 20 dakika gibi bir sürede ekstra 5 GB internet kullanımı yapmadım, yapmak istesem de yapamam zaten çünkü 20 dakika gibi bir sürede dizi ya da film dahi açıp bıraksam 5 GB internet gitmez.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
28 Aralık 2024 17:23
Turkcell'de Haksız İnternet Aşım Ücreti Şoku
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2025 17:28
İzinsiz Ek Paket Tanımlaması Ve Fatura Şoku
İzinsiz Ek Paket Tanımlaması Ve Fatura Şoku
Didem sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 15:27

Menekşe