Fatma sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 23:17

Turkcell Hotspot paketi yerine ana paketimden internet gidiyor. Yurtta kaldığım ve internet iyi çekmediği için 50GB hotspot paketi aldım. 4 Kasım 2024'ü, 5 Kasım 2024'e bağlayan gece ana paketimde yaklaşık 400mb kadar internet varken, hotspot paketimde 13-14 GB kadar bir internetim vardı ve bilgisayarıma hotspot açıp dizi seyrettim. 5 Kasım'da gece yarısı gelen mesajda ana paketimi bitirdiğim mesajını aldım. Ben, 2-3 gün öncesinden telefonumdaki tüm uygulamalarıma mobil veri erişimini kapattım ki internet yemesin. Sadece WhatsApp, Ziraat gibi önemli işime yarayacakların interneti açıktı (Youtube.com ve Chrome bile kapalı). Aynı gün içerisinde paket aşımı olduğu için 1GB hesabıma tanımlandı (1GB = 60TL bu arada). Gözlemlemek için tüm gün yine ne yapıyorsam aynısı yaptım ve yine telefon uygulamalarımdan neredeyse hiçbir internet harcaması olmamasına rağmen neredeyse 500mb gitti. Aşağıda tüm ekran görüntüleri var. Bu sitede okuduğuma göre bir çok kişi aynı durumu yaşamış. Yaptıkları helal değildir, ortada belli bir sözleşme var. Yaklaşık 700 TL lik bir fatura ile karşı karşıyayım ve öğrenciyim. Böyle bir mağduriyete ne gerek var diye soramadan edemiyorum. Allah ıslah etsin.

06 Kasım 2024 07:51 (Şikayetten 8 saat sonra)

06 Kasım 2024 08:06

Gazi sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 09:55
Turkcell Hotspot 50gb Paketi Sorunu
Turkcell Hotspot 50gb Paketi Sorunu

09 Aralık 2024 21:41
Afes sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 23:53

18 Mayıs 16:26
Adar sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 23:08
Turkcell Kategorileri