Turkcell Hattında Sürekli Meşguliyet Sorunu

Turkcell Hattında Sürekli Meşguliyet Sorunu
05 Aralık 2024 22:36

Turkcell hattımdan, telefonla konuştuğum zaman karşı taraf beni aradığında sürekli meşgul çalmaktadır ve çağrı bana düşmemektedir. Arama yönlendirme butonunda ise 0539*****27 numara vardır ve asla silinmemektedir. Konuyla ilgili müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen çözüm oluşmamıştır ve bilgilerim konusunda tereddütteyim. Aldığınız para karşılığında verdiğiniz hizmet ve çözüm sıfır.

05 Aralık 2024 22:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Aralık 2024 08:34

Değerli Müşterimiz, numarası DCF adını verdiğimiz kullanıcının kendisinin yönlendirmediği, sistemden tanımlanan numaradır. Callgate sistemine yapılan yönlendirmedir, müşterimiz meşgul, kapalı veya cevap vermeme durumlarında buraya yönlendirilir ve çağrı tabanlı servisler verilir. Ücret alınan bir yönlendirme değildir. Bu yönlendirme iptal edilememektedir. Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca taleplerinizi "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Nurdan
Nurdan

Az önce Turkcell uygulamasından çağrı yönlendirme bölümü sekreter sistemi üzerinden kapatabildim.

25 Nisan 2024 19:46

Turkcell Hattında Çözülmeyen Arama Yönlendirme Sorunu