Kenan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 16:53

10.08.2024 tarihinde hattımı Turkcell'e taşıdım, SMS geldi "12.08.2024 tarihinde saat 12.08'de hattınız açılacak..." Zamanı gelince hattımı telefona taktım ve "Sim1 ağda kayıtlı değil" yazısı çıktı. Sim kart yuvasını değiştirdim, telefonu açıp kapattım, menüde konuyla ilgili bütün ayarları kontrol ettim ama şebeke yine yok. Diğer hattımı aktif edip, paket temin ettim ve Turkcell müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcisi yeniden hattınıza bir kod (ya da başka bir şey) göndereceğim, sorun çözülecek dedi ve konuşma bitti. Tabii ki gene şebeke yok. Sim kartı çıkarıp bir kırık vs. var mı diye kontrol ettim, yine şebeke yok. Sonra yeniden aradım, bu sefer başka bir müşteri temsilcisi ##002# ve #330*0000# yapın, sorununuz çözülecek dedi kapattı. Kodlamaları denedim ama şebeke olmadığı için yine yok. En sonunda aracıma atladım yaklaşık 20 km yol gidip Turkcell bayi aramaya başladım. Yürürken müşteri hizmetlerini yeniden aradım, bu sefer temsilci "yurt dışı telefon mu kullanıyorsunuz" dedi, evet dedim. 2 sene önce aldım, kaydını yaptırdım ve 1 sene Turkcell hat ile kullandım dedim. "BTK bu gibi durumlarda hat değiştirince güncelleme yapıyor, 24 saat bekleyin hattınız büyük ihtimalle açılır" dedi. Madem böyle bir durum var bunu bana hattı değiştirirken söylesenize dedim, biz ne bilelim sizin yurt dışı telefon kullandığınızı diyor. Bakalım 24 saat bekleyeceğiz, onlarca görüşme yapmam lazım, Samsun'dan Bitlis'e geldim 1 hafta için, onlarca görüşme yapmam lazım ama beklemem lazımmış ve bu benim suçummuş. Türkiye'de benim gibi yurt dışı telefon kullanan çok fazla sayıda kullanıcı var ve bu durumun baştan söylenmemesi müşteriyi yanıltmaktır.

12 Ağustos 2024 16:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Ağustos 2024 17:12

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

14 Ağustos 2024 17:20

Boşuna vakit kaybı bu. Arayan kızcağız "Olur öyle şeyler " anlamında bir şeyler söyledi sadece.

16 Ağustos 2024 16:14
16 Ağustos 2024 16:28

Hâlâ yetkili bir özür yok. Hâlâ kullanamadığım gün faturam başlamış. Yasak savmak kabilinden bir görüşme daha. Yapacak bir şey yok ama konuşuyoruz işte.

Sercan
Sercan

Merhabalar Aynı problemi bende yaşıyorum. Hattımı Turkcell e taşıdım hiçbir bilgilendirme yapmadılar. Hala telefonum kapalı ve yaptığım iş gereği telefon kullanmak zorundayım. Acil destek istiyorum.

Turkcell'den Yeni Hat Açma Sorunu 3 Gün Oldu, Hala Bekliyoruz

06 Eylül 2024 10:47
Mehmet sonucu yetersiz buldu

18 Kasım 2024 13:42
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Faturalı Hat İçin Ekstra Ücret Ödemek Zorunda Kaldım!

07 Ocak 2025 12:10
Yeni Aldığım Faturalı Hat İçin Ekstra Ücret Ödemek Zorunda Kaldım!

Turkcell Kategorileri