Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Faturamı Haberim Olmadan İki Katı Kesti

11 Mayıs 2024 15:42

Turkcell Superbox faturam, habersiz şekilde taahhütsüz olarak iki katına çıkarıldı. Müşteri hizmetlerini aradığımda, Superbox hattınıza durumla ilgili SMS gönderildiği belirtildi. İnternet ve modem olarak kullandığım hatta gelen SMS'leri nasıl görebilirim? Dahası, Superbox hattım ile normal telefon hattımı tek fatura altında kullanmaktayım ve tüm SMS'ler normal telefon hattıma gönderilirken, taahhüt bitiş bilgisinin Superbox hattıma SMS olarak gönderilmesi anlaşılır değil. Bulunduğum bölgede sadece Turkcell'in çekmesi nedeniyle bu hizmeti kullanmak zorundayım; ancak başka bir alternatifim olsa başka operatörü tercih ederdim.

22 Haziran 2024 16:12

Turkcell sizden bıktım, benim gibi sakin birini bile delirtmeyi başardınız. Bana Superbox VINN paketini iki defa yansıttınız diye şikayet ettim ve haklı bulundum ve paketin birinin iptal edildiğini ilettiniz. Ancak faturama bakıyorum normal paket artı 13 günlük kullanım diye 348 lira ekstra bedel yansıtmışsınız yetti artık sürekli şikayet yazarak mı işimiz çözülecek, hakkımız aranacak bu nedir ya. Yeter insanları mağdur ettiğiniz, bıktırdığınız yeter.

22 Mayıs 2024 01:54

Turkcell Superbox VINN paketimin habersiz şekilde değiştirilmesi şikayetim tamamlanmamıştı ki üstüne yenisini eklemeyi başardılar. Uygulamadan faturamı kontrol etmek istediğimde Superbox paketimde aynı paketten iki tane tanımlı olduğu ve iki ayrı fatura yansıtıldığını gördüm. Hem şikayet ettiğim indirimsiz bedelli paket hem de kendilerince taahhüt alıp indirimli yansıttıkları paket. Ya hangi akla hizmet bir insan aynı faturayı hem indirimli hem indirimsiz şekilde aynı ay ödemek ve kullanmak ister? Müşteri hizmetlerine bağlandım yine harika bir görüşme ile taahhütlü indirim görüşmesi yaptım tarihte indirimsiz fatura çıktığı için ikisinin de yansıdığını söylediler. ( fatura kesimim 10 u ben fatura öderken 11 inde fark edip aramıştım bir gün sonra) Abi ben bile çalışanınız olmadığım halde madem indirimsiz fatura o ay cıktı indirimi bir sonraki ay başlatıyoruz dersiniz ya da bunu iptal ediyorum 1 gün luk fark yansıtıp yenı fatura ile yansıtıyorum dersiniz. Bunların söylediği işi bilmediklerinden ya da karşıdaki daha kerizdir düşüncesi ile fatura indirimsiz cılkmış indirimli de eklenmiş iki paket tanımlanmış böyle bırseyı ben kabul ettımmı? Gerçekten Turkcell i kim sorsa sakın yaklaşmayın diyorum sakın, mecbur olduğumdan kullanıyorum lanet olsun

11 Mayıs 2024 15:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Mayıs 2024 15:54
Uğur
Uğur
11 Haziran 2024 23:54

Emel sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2025 15:46

Selçuk
08 Temmuz 2024 08:55
İrem sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 13:53
Turkcell'den Gelen Ne İdüğü Belirsiz Borç SMS'i
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
06 Mayıs 2025 11:27
Ubeydullah sonuçtan hiç memnun değil

Ubeydullah
01 Mayıs 2025 12:05