Turkcell E-Sim Başvurusunda Yaşanan Mağduriyet

Özgür
13 Ağustos 2024 10:26

Operatör değişikliğinde e-sim başvurusu yaptım. Turkcell'den belirtilen saatte hattım aktif oldu fakat hiçbir şekilde arama yapamıyorum, internet kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerine her bağlandığımda farklı bir cevap alıyorum. Bunlardan biri telefonun yurt dışı kayıtlı olduğuydu. E-sim başvurusu yapanlarda normal sinyal alma süresi 24-48 saat arasıymış. Bakalım düzelecek mi? E-sim başvurusu yapmayın. Yeni sim kartı adresinize isteyin. Turkcell bu konuda çok yetersiz. Neden e-sime yönlendirip 2-4 gün mağduriyet yaratıyorsunuz?

13 Ağustos 2024 10:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Ağustos 2024 09:27

Merhaba Özgür Bey, Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalısıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Enes sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 12:40
Turkcell eSIM Aktivasyon Sorunu ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 16:47
E-Sim Aktivasyon Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı