Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Data Kullanım Sorunu Yüksek GB Kullanımı

Turkcell Data Kullanım Sorunu Yüksek GB Kullanımı
06 Haziran 2024 21:05

Turkcell kullanım detaylarımda Yurtiçi data kullanım 3 farklı zamanda toplamda 52 GB internet kullanımı yapılmış gözüküyor. Gece 3 sularında uyuduğum için bir şey indirme işlemi yapmam imkansız. Bu konuda müşteri hizmetleriyle görüşmemin sonucunda bir çözüm bulamadı. Uygulama üstünde Konu hakkında başlık olmadığından talep oluşturamadım. Bu konuda en kısa zaman da tarafıma bilgi verilmesini istiyorum

06 Haziran 2024 21:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Haziran 2024 08:00
Kerim
Kerim
07 Haziran 2024 10:54

Kullanım saatini ne zaman olduğu görüyorum gece saat 3 gibi ben uyurken oluyor. Hiçbir şekilde bir şey indirmedim. Dediğiniz gibi güncelleme olsa 1,5 saat içinde farklı farklı 3 güncelleme 52 GB olamaz bundan dolayı kullanımlarımın ayrıntılı bir bilgi almak istiyorum. Eğer siz bu bilgi veremiyorsanız. Nasıl ulaşabileceğim konusunda yardımcı olmanızı bekliyorum. Sonuç olarak sizin müşterinizim kullanımın ne olduğunu öğrenmek hakkım. Lütfen sizden rica bu konuyla ilgilenmeniz kalıp mesajlarla karşı cevap vermemeniz

Okan sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 05:35
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
19 Ocak 2024 13:20