Emre sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 11:59

Turkcell ile hem internet hem çekim gücü sıkıntısı yaşıyorum. Bulunduğum konum dağ başında bir yer değil. İş yerinde sıkıntı yaşıyorum. Başka bir operatörde iken çekim gücü ve internet hızı konusunda sıkıntı yaşamamıştım. Tarayıcı üzerinden yaptığım hız testi sonuçlarını ekte paylaştım. Herhangi bir sıkıntı olmadığını anlatabilmek adına uygulamasını indirip tekrar yaptım ve üstüne video aldım. Bu sorunu yaşayan aynı konumda bulunduğum bir çok kişi mevcut. Müşteri hizmetlerini aradım hat ayarlamalarını yaptılar yine de sorun çözülmedi. Günümüzün çoğunluğu iş yerinde geçiyor ve bu internet hızı ile banka uygulamasına dahi giremiyoruz. 1 yıl taahhüt ile geçtiğim Turkcell bu şekilde devam edecek ise taahhüdümün iptalini istiyorum.

18 Ocak 2024 13:12

Yaklaşık 2 hafta önce Turkcell'e geçtim çalıştığım yerde telefon çekmiyor. Çalıştığım yer dediğim ise dağ başında bir yer değil diğer operatörler harika çekiyor. Ne internete girebiliyorum ne arama yapabiliyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum bu sorununuza olumlu yanıt veremiyoruz diyor. Parasında değilim kullanamadığım ürüne para veriyorum, iptal edin taahhüdümü diyorum başka operatöre geçebilirsiniz cayma bedelini ödeyerek diyorlar. Ya alt yapınızı düzeltin ya da cayma bedelini iptal edin kullanamadığım servise para ödüyorum her ay. Parasını da geçtim işim var, banka uygulamasına girmem lazım ama giremiyorum. Neden? Çünkü Türkiye'nin ilk GSM operatörü çekmiyor. Teşekkürler Turkcell 2 haftamı zehir ettiğin için... Firmadaki herkes bundan şikayetçi ama ne hikmetse Turkcell halinden memnun.

11 Ocak 2024 12:14 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Emre
11 Ocak 2024 14:42
Turkcell Çekim Problemi Ve İnternet Hızı

Verdiğiniz cevaba ithafen, gün içerisinde kullanamadığım tarife ve taahhüdümün iptal edilmesini talep ediyorum.

Emre
19 Ocak 2024 10:32

Hala geri dönüş yapmadınız?

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 19:16

02 Şubat 2024 14:41
Turkcell Şikayetler Bölümünü Kullanıma Kapattı Ve Sorunumu Çözmüyor
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 14:24
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 00:44
Şuayip sonuçtan hiç memnun değil

Şuayip
29 Ağustos 2024 22:54