Elif sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 13:44

Dün kavaklı Turkcell bayine gittim. Benim üzerime olan numarayı kardeşime devretmek istediğimi söyledim. Bunun için benden 750 TL lik devir işlemi alacaklarını belirttiler. Ben bu işlemin tüm bayilerde yapıldığını varsayarak kabul ettim. Fakat bunun yanında en büyük sıkıntı kardeşimin devir işleminde yanımda olmamasıydı. Bana kardeşimin kimlik kartı olup olmadığını sordular ve kardeşim yanımdaymış gibi işlem yaptılar. Ben bunun kesinlikle yasak olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim. Kardeşim hattını almak için başka Turkcell mağazasına girdiğinde yapılan işlemlerin baştan sona yanlış olduğunu tabiri caizse devir işlemi altında kazıklandığımızı öğrendik. Üstüne bir de 1200 TL lik paket tanımlamışlar, bundan ne haberim ne bilgim vardı. Bu işlemleri yapan mağazaya gittiğimde yaptığım işlemden alt bayi olarak istediğim ücreti alırım ifadesini duydum. Şaka gibi gerçekten. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde alınan devir işlem parasının yasal olduğunu söyledi. Fakat bu faturaya taksitle yansıtılırmış. Benden tek çekimde alındı. Ben başka mağazalara özellikle bu devir ücretini sordum. Birkaç mağazada esnek devir işlemi ile ücret ödenmediğini,750 TL almanın mağaza inisiyatifinde olduğu söylendi. Şimdi özet şu

1) kardeşim yanımda olmadan devir işlemi yapmak "yasal değil"
2) bir mağaza esnek devir altında ücret almayıp diğerinin devir ücreti altında para talep etmesi "etik değil"
3) bana sorulmadan haberim olmadan 1200 TL lik paket seçimi "doğru değil"
4) Bu ikircikli ve kim kimden ne koparırsa mantığı da Turkcell etiketine "uygun değil"
Ben ücret iademi geri istiyorum. Bakın yasal olsa dahi geri istiyorum. Benim işlemim esnek devir denilen işlemle çözülebiliyorsa ben neden bu ücreti ödedim? Neden benden habersiz paket tanımlandı? Neden kardeşim yanımda olmadan bu işlem yapıldı. Gereken her yere şikayetimi yapacağım. Acil geri dönüş bekliyorum

02 Kasım 2024 13:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Elif
04 Kasım 2024 14:48
Turkcell Bayisinde Yanlış Devir İşlemi Ve Gizli Ücretler

Kardeşime gelen faturaya bakın, kepaze bir kurumsunuz

08 Kasım 2024 08:05

Merhaba Elif Hanım, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 09:02
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 12:08

Beyzanur