İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Askercell Diye Normal Hat Satılmış

14 Şubat 2024 19:39

Askere gittiğimde nizamiyede 850 TL'ye Askercell aldım. 5 gün hattın aktif olmasını bekledim aktifleştiğinde de hiçbir şekilde kullanamadım. Başkasının telefonundan iletişim sağladığımda bana satılan hattın Askercell olmadığını öğrendim. Acilen mağduriyetimin giderilmesini
istiyorum

19 Şubat 2024 13:04

Tokat 48. Piyade asker olarak gittiğimde tarafıma 850 TL'ye Askercell adı altında normal hat satıldı ne müşteri hizmetlerinden ne de buraya yazdığım şikayetten olumlu hiçbir sonuç alamadım iletişimin bu kadar kısıtlı olduğu bir yerde aileme en çok ihtiyacım olan yerde sizin yüzünüzden mağdur oldum ne arayabiliyorum ne paket yapabiliyorum. Askerim herhangi bir şubeye gidebilecek olsam zaten oradan hallederdim. Acil dönüş talep ediyorum. Mağduriyetimin giderilmesini gideremeyecekseniz de. Aldığınız ücretin iadesini arz ediyorum

Ek
15 Şubat 2024 08:12 (Şikayetten 12 saat sonra)

15 Şubat 2024 08:14

Merhaba İbrahim Bey, Hattınızla ilgili talebinizin incelenmesi için imzalı dilekçe ve kimliğinizi, irtibat numaranızla birlikte Turkcell uygulamasından "Yardım- Yeni talep İlet" bölümünden iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

15 Şubat 2024 08:21

Askerim ve başkalarının telefonundan girip iletişim sağlıyorum. Akıllı telefonum mevcut olmadığı için kimlik yüklemesi de yapamıyorum. Bana satılan hattın Askercell olmadığını da müşteri temsilciniz söyledi. Zaten çözüm alabilmiş olsam şikayet yazmazdım ama kimse bir çözüm bulmadı. Eğer bu numara Askercell değiş ve standart hat satılmışsa tarafıma hattın iadesini istiyorum.

Zeynep
14 Şubat 2024 21:33

Turkcell Askercell Hattı Çekmiyor Ve Çalışmıyor

Zeynep
22 Nisan 2024 21:11
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Berkan
10 Nisan 2024 11:07
Erdoğan sonuçtan çok memnun

Turkcell Askercell Çalışmaması Hk.

Erdoğan
01 Temmuz 2024 15:59
"Teşekkür ederim sorunum 1 saat kadar kısa bir sürede çözüldü. Bayi çalışanı çok içten ve samimiydi."
Turkcell Askercell Çalışmaması Hk.
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Askercell Zorunluluğu Ve Ek Ücretler Mağduriyeti

11 Ağustos 2024 12:47