Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Akıllı Saat Tarifesi

Turkcell Akıllı Saat Tarifesi
Coşkun
06 Haziran 2024 13:24

Kızımın kullandığı akıllı saat için 2 GB akıllı saat paketi satın aldım. TCL MT42X model saat arıza yaptı. Serviste iken kartı cep telefonuna takıp hattımızı kullanmaya devam ettik. Saat tamirden geldi ve şu anda hat saatte. Turkcell'den gelen faturam 76 TL yerine 502,9 TL. Nedeni ise hat cep telefonuna takıldığı içinmiş. Cep telefonuna bilgilendirme mesajı gelmiyor, benim bilgim olmadan bana cayma bedeli yüklenmiş.

06 Haziran 2024 13:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Haziran 2024 13:50

Merhaba Coşkun Bey, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Akıllı Çocuk Saati 2 GB Tarifesi, 12 ay taahhütlü bir paket olup sadece taahhüt alındığı esnada belirtilen ve Turkcell.com.tr adresinde yer alan marka model cihazlarda kullanılmak üzere konumlandırılmıştır. Paket içeriğinde 300 dakika konuşma, 300SMS ve 2GB internet içermektedir. Bu modeller harici bir cihazdan kullanımın tespiti halinde taahhütname kapsamında tarafınıza sağlanan faydanız iptal edilecek olup, Akıllı Çocuk Saati 2GB Tarifesi'nin hattınıza tanımlandığı tarihten söz konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihe kadar her bir fatura dönemi için sağlanan indirim bedelleri toplamı veya eğer bu tutara göre lehinize olacaksa söz konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihten paket taahhüt süresi bitimine kadar ödemeniz gereken KDV, ÖİV dahil Akıllı Çocuk Saati 2GB Tarife bedeli toplamının faturanıza söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde cayma tutarı olarak yansıtılarak, bu tarihten itibaren tarifenin aylık tutarı üzerinden ücretlendirilmeye devam edeceksiniz. ​. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi 532 numaralı müşteri hizmetlerimizden veya Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Coşkun
04 Temmuz 2024 16:17

Turkcell den başka operatör e geçiş yaptım. Kullandığım saat tanımlı numaralar hariç kimseden mesaj ve arama almadığı için bu fiyat değişikliğini de sonradan öğrendim. Şimdi Turkcell de 2 cep 1 de ev internetim var onlarda zamanla ne olur göreceğiz

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
23 Nisan 21:55