Samet sonuçtan hiç memnun değil

Superbox Fiyat Artışları ve Taahhüt Sorunları

04 Ekim 2024 20:48

Turkcell Superbox aldım 2024 Ocak ayında. Alana kadar zaten akla karayı seçtim. Koca 50 metrelik verici direğinin dibindeyim, kırsal bölgedeyim insanlar kablosuz interneti bilmiyor ve bana "altyapı yok" demişlerdi. Bir şekilde çözdüm interneti aldım. Bağlantı hızından herhangi bir şikayet olmadı ama ara sıra kopmalar oldu. Birkaç sefer modem sıfırladım bunlar olağan şeyler. Kablolu internetle uğraşmamak için fiyatı biraz fazla olsa da tercih ettim. 150 GB internet her nasılsa yetmedi ben de 250 GB olan kampanyaya geçmek istedim. Fatura ücretim 600₺ ve abone olduğumda 250 GB internet 750₺ idi. İnternet yetmeyince bir süre sonra geçeyim derken fiyatların arttığını, 250 GB internetin 900₺ olduğunu gördüm. Neyse dedik geçelim bir de ne göreyim "Geçemezsin kardeş 9 ay dolacak ki öyle tarife değiştirebilirsin" diyor. 9 ay doldu ve bugün 250 GB'lık tarifeye geçeyim artık dedim. Birkaç gün önce 900₺ olan tarife benim 9 ay dolar dolmaz Hak Teala tarafından (! ) 1100₺ oluvermiş bak sen şu işe.

Diyeceğim o ki dostlar onca tepkiye, onca şikayete rağmen bu firmalar vatandaşı okşamaktan geri durmuyor. Yani Superbox almayı düşünen varsa diye yazdım. Şimdi kablolu internete geçeceğim ve iptal için müşteri hizmetlerini aradım. İptal için de 900 küsur ₺ fiyat istiyorlar. Hani o en başta verilen "ilk aya özel bilmem kaç GB internet" ler var ya, işte onun da bir güzel parasını alıyorlar senden. Eskiden "aman gitme, gel sana şu fiyata verelim" diyorlardı ya, işte onu da demiyorlar çünkü öyle güzel okşuyorlar ki vatandaşı bunlara gerek kalmıyor. Elin Ukraynalısına sudan ucuz paketler sunarlarken bize böyle yüklenmeleri insanın ağırına gidiyor. Elbet devran döner...

04 Ekim 2024 20:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Ekim 2024 08:37

Merhaba Samet Bey, Turkcell olarak öncelikli hedefimiz, size en iyi hizmeti ve en yeni teknolojileri en uygun fiyatlarla sunabilmek olduğundan güncel fiyatlarımızı, hizmet kanallarımızı sürekli iyileştirmek ve yatırımlarımızı artırabilmek için düzenliyoruz. Saygılarımızla, Turkcell

Samet
05 Ekim 2024 12:09

Aynen Turkcell kardeş aynen o dediğinden.

Samet
05 Ekim 2024 12:10

Aynı tarifenin başkasına başka fiyattan verilmesi de tamamen yatırımlarla alakalı. Çok zekisin Turkcell kardeş.

Redus sonucu yetersiz buldu

Turkcell Superbox İnternet Hız Problemleri Ve Kopmalar

09 Mart 20:26
Turkcell Superbox İnternet Hız Problemleri Ve Kopmalar
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 15:01
Şirin sonuçtan hiç memnun değil

Şirin
22 Nisan 2024 15:03
Cansu sonuçtan memnun

22 Şubat 21:07
"Teşekkürler"
Eren sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 23:59
Turkcell Kategorileri