05 Aralık 2024 10:41

Konu: Numara Taşıma Talebimin İptal Edilmesi hakkında Şikayet

Sayın Yetkili,

Turkcell üzerinden yeni bir hat için numara taşıma başvurusu yaptım. Ancak, sürecin ilerlemesiyle ilgili sorunlar yaşadım. Telefona "Gönderi talebiniz aktif değildir" şeklinde bir mesaj aldım ve işlemin iptal edildiği görünmektedir.

Bunun üzerine, Turkcell Resmi Web Sitesi üzerinden yeniden başvuru yapmak istediğimde "Devam eden numara taşıma talebiniz olduğu için işleminizi gerçekleştiremiyoruz" uyarısı ile karşılaşıyorum. Dijital Kurye üzerinden yapılan işlemlere ilişkin teslimat detaylarım şu şekildedir:

Teslimat No: 202412030891657
Gönderici Adı: Turkcell İletişim Hizmetleri a. Ş.
Turkcell müşteri hizmetlerine arayarak ulaşamıyorum. Lütfen Sorunun neden kaynaklandığı konusunda bilgi verilmesini ve numara taşıma sürecimin ivedilikle çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum. Bu konuda gerekli işlemlerin yapılması için açık iletişim rızam bulunmaktadır.

Gereğinin yapılmasını talep ederim.

05 Aralık 2024 10:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Aralık 2024 11:23

Acil bir şekilde çözüm olarak bekliyorum.

05 Aralık 2024 11:46

Merhaba İbrahim Bey, Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

05 Aralık 2024 14:15

Sorunum devam ediyor ivedilikle çözülmesini talep ediyorum. Arayan soran yok? Turkcell?

Onur sonuçtan çok memnun

24 Aralık 2024 09:05
"Teşekkürler"

Turkcell Numara Taşıma Sorunu

31 Mayıs 2024 05:54
Turkcell Numara Taşıma Sorunu
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
20 Aralık 2024 15:53