23 Kasım 2024 17:51

Az önce mail adresime firmanızdan iki adet mail geldi. Biri "Yeni Numara Başvuru Talebiniz Alınmıştır" diğeri ise "Abonelik Sözleşmesi Özeti" konulu iki mail. Yeni bir hat talebinde hiçbir şekilde bulunmadığımı söylemek için 0 53***32 00 00 numaralı müşteri hizmetlerinizi aradım. Kendileri de evet hat talebiniz olmuş. Israrla "Bir hat talebim yok, ben izin vermeden nasıl bir hat oluşturursunuz? En nihayetinde kimlik ve imza gerekir" diyorum. Sistem bozuk, sadece bir hat numarası var, evet yeni açılmış 5385**3705. Eğer daha fazla işlem yapmak istiyorsanız bilgilerinizi verin, yapalım dedi. Ne mana, size ben bilgi veriyorum, ne hakla! Herhangi bir yerden yeni bir başvuruda bulunmadım. Adıma her kim bu işlemi yapmış ise, fatura adresi de Samsun gözüken 400 TL'lik bu usulsüz işlemi derhal iptal edin. Tarafıma da bilgi verin lütfen.

23 Kasım 2024 17:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Kasım 2024 10:11

Değerli Müşterimiz, Hattınızla ilgili talebinizin incelenmesi için imzalı dilekçe ve kimliğinizi, irtibat numaranızla birlikte Turkcell uygulamasından "Yardım- Yeni talep İlet" bölümünden iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Yonca
Yonca
24 Kasım 2024 16:44

Siz benim ne yazdığımı bir daha okuyun... Ben size hat benim bilgim dahilinde mi dedim yoksa bilgim olmadan hat talebinde mi bulunmuşlar dedim. İyi okuyun.

Berna sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 20:33
Beklenmedik Üyelik ve İptal Sorunu

28 Ağustos 2024 15:19
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
16 Mart 2025 18:42
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2025 17:35
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
12 Ekim 2023 11:11