Arda sonuçtan hiç memnun değil

Zorunlu Fiber Geçiş Ve Kesilen İnternet Hizmeti

24 Kasım 2024 18:33

Türk Telekom internetimi bakır altyapıdan kullanıyordum haftada 1 aramaya başladılar ve beni fiber altyapıya geçirmek için taahhüdümün dolmasına 5 ay olmasına rağmen fatura tutarımı da yükseltmeye çalıştılar. Bende kabul etmedim. Zaten bakır altyapı için bile yüksek fatura ödemekteyim. Şimdi de internetimi kestiler. Arıza kaydı için bugün arandım bakır altyapı arızalı olduğu için fibere geçmem gerektiği söyleniyor. Bu taahhüt her iki tarafı da bağlayıcı değil mi siz beni nasıl fibere geçmeye zorlarsınız geçiş mecbursa bile bunu başka internet sağlayıcıları yaptı. Daha uygun fiyattan babamların evindeki interneti kurulum ve modemi de ücretsiz sunarak 1 yıl taahhüt yenilediler. Siz hem mağdur edin hem ücreti arttırın hem zorla fibere geçirmeye çalışın ve bunu internetimi keserek yapın harika. Ben ücret ödemeyi kabul ediyorsam taahhütte, siz de bana bu hizmeti bana sunmak zorundasınız. Eğer bunu sağlayamazsanız kullanamadığım günlerin de ayların da tutarını bana ödemek zorundasınız. Aksi durumda hukuki yolla hakkımı arayacağım.

profile profile profile
Arda
Arda
11 Aralık 2024 17:58

İnterneti kapattırmak için Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım ve hattı kapattırmamak için ilk yıl 213 ve 2. Yıl 233 TL fiyattan 35 MB hızında fiber internete dönüşüm gerçekleştirelim mi dediler bende tekrar tekrar sordum ilk yılı ikinci yılı evet dedi telefondaki şahıs. Sonra öğreniyorum ki beni resmen kan dır arak meğer 2 yıllık taahhüdüm martta bitecek marta kadar bana 233 TL yani eski taahhüdümden 40 TL daha fazla ödeterek fibere geçirmişler. Yani ben fark ödemeyi red ederken kelimeyle oyunlarıyla beni kan dır mışlar. Deselerdi ki 4 ayınız kalmış bitmesine ve bitene kadar 233 TL ödeyeceksiniz kabul etmezdim ki. Kapattırmaya aradım ve kelime oyunu yaparak 800 küsur tl lik bir tarifeymiş indirimiyle 233 yapıyorlar cayma bedelini de arttırıp kimseye geçemesin diye harika bir oyun oynamışlar. Bunu kurumsal dediğimiz yer yapıyorsa vay halimize gerçekten. Legal dolan dırdırcılık bu başka bir şey değil. Tüketici olarak mağdur edildim ve şikayetimi bile kabul etmediler haklı olmama rağmen ses kaydını dinlemelerine rağmen. Bir daha asla bu firmayı tercih etmeyeceğim. Şimdi yasal yolda görüşmek üzere size dava açacağım

20 Eylül 2024 19:54
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Fiber Geçişinde Sözlü Vaatler Tutulmadı Modem Ücretiyle Mağdur Edildim

04 Ekim 2025 16:34
fiber-gecisinde-sozlu-vaatler-tutulmadi-modem-ucretiyle-magdur-edildim-2.jpg
fiber-gecisinde-sozlu-vaatler-tutulmadi-modem-ucretiyle-magdur-edildim-1.jpg
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom'un Yanıltıcı Fiber İnternet Geçiş Süreci

26 Mart 2025 20:32