Türk Telekom Mobil Hat İnternet Çekmeme Sorunu

Türk Telekom Mobil Hat İnternet Çekmeme Sorunu
15 Mart 2024 10:47

Merhaba, Türk Telekom mobil hat kullanıcısıyım. İki hattımda da şehrin merkezinde olmama rağmen 4.5G yazmasına karşın internet üzerinden sayfaların açılması bir iki dakikayı buluyor. WhatsApp'ta durumları ve Instagram'da hikayeleri açmam da aynı şekilde uzun sürüyor. Konu hakkında defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen hiçbir düzelme olmadı. Çift hatlı bir telefon kullanıyorum ve sık sık telefon değiştiriyorum. Bu yüzden yaşadığım sorunun telefon kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Videoları izlerken de bir iki saniye oynatıp duraksıyor ve sürekli olarak yükleme simgesi beliriyor. Artık bu durumdan bıktım. Ya internet hizmetinde iyileştirme yapın ya da bu işi yapamadığınızı kabul edin. Bulunduğum yerde internet hızı 2 megabit/saniye bile zor alıyorken, şebeke sinyali tam görünüyor. Lütfen internet hızını bilerek kısıtlamayı ya da yavaşlatmayı sonlandırın.

Ali
Ali

Aynı sorunu Isparta bölgesinde yaşamayayım. Şebeke çekimi tam olmasına rağmen internet hızı bazen aşırı yavaşlıyor, sayfalar ve uygulamalar açılmıyor, videolar takılıyor.

3~4 aydır bu sorunu Yaşıyorum şebeke ful 4.5G sözde işlem Yapıyorlar alakası yok Zerre kadar düzelme yok aynı yerde bulunduğum Türk Telekom hattı olan arkadaşlar 17 megabits downlands 45 megabits uploads görüyor

20 Şubat 2025 01:22
Türk Telekom'un Sınırsız İnternet Paketi Hayal Kırıklığı
Türk Telekom'un Sınırsız İnternet Paketi Hayal Kırıklığı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2024 09:53
Türk Telekom Mobil İnternet Hız Sorunu
İlkkar sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 18:21

Türk Telekom Kategorileri