Teknosa'nın Ucuz Oyunu

Teknosa'nın Ucuz Oyunu
23 Haziran 2023 11:27

Yukarıda cep telefonuma Teknosa tarafından gönderilen SMS üzerine Teknosa'nın İzmir/ Bergama şubesine giderek müracaatta bulundum, eski telefonuma çıkarttıkları 2780 TL fiyatı kabul ederek işlemin devam etmesini söyledim, devamında sistemde sıkıntı olduğunu başka zaman tekrar gelmemi söylediler, bende 22.06.2023'te yeniden gittim, aynı işlemleri baştan yaptık, aynı görevli bayan personel tarafından yapılan işlemde bu seferde telefonuma, 1500 TL fiyat çıkarttılar, (iPhone 7 Plus 128 GB, kırmızı, iyi durumda) görevliye, fiyatı kabul edemeyeceğimi resmen telefonumun öldürüldüğünü söyledim, bana kendileri ile alakalı olmadığını, sistemin fiyat verdiğini, yapılacak bir şeyin olmadığını söylemeleri üzerine Teknosa'dan ayrıldım.

Dünyaya mâl olmuş bir markanın bu kadar ucuz hesaplar peşinde koşması beni derinden ziyadesiyle üzmüştür, söz konusu bu durumun, müşterilerin gözünde itibarlarının zedeleneceğini düşünemeyen sorumlular yüzünden Teknosa markası benim için bitmiştir. Mağazada telefonuma çıkan 2780 TL fiyatın tarafıma uygulanarak işlemlerimin yapılmasını tekrardan talep ediyorum, bakalım müşteri memnuniyetine ne kadar önem veriyorsunuz.

23 Haziran 2023 11:33 (Şikayetten 5 dakika sonra)
25 Haziran 2023 13:39

Mevcut talebimle ilgili Teknosa 2 gün önce aradı, aynı şeyi arayan bayana anlattım, "mağduriyetinizi gidereceğiz, size tekrar dönüş yapacağım" diyerek telefonu kapattı, 3. Gün bugün arayıp soran yok...

Teknosa Mağazasında Kampanya Talebime İlgisiz Ve Olumsuz Yaklaşım

Kübra
19 Ağustos 2025 16:51
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 14:55
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Mağazasında Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyasında Tutarsız Fiyatlandırma Ve İlgisiz Hizmet

Derya
01 Ekim 2025 22:57

29 Aralık 2023 10:57
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
14 Nisan 2024 10:37