Superonline Evime Direkt Hat Çekilmesi!

Arif
30 Ağustos 2024 13:51

Telefon direklerinden hattın alınmaması karşı evimdeki Şirintepe Mahallesi bayırlı tepe sokak'taki 2 binanın yıkılması nedeniyle yakındayız internetsiz kalacağım bu hattın kontrol edilmesini evime direkt mi hat çekilmesini rica ediyorum en yakın zamanda yapılmasını istiyorum çünkü binalar ilk önce benim kablo kopacak ve ben internetsiz kalacağım ayrıca fiber internet mahallemize geldi ama hala geçemiyorum geçmek istiyorum. Superonline firmasından rica ediyorum.

30 Ağustos 2024 15:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

30 Ağustos 2024 17:16

Merhaba Arif Bey, Turkcell Superonline olarak başlıca amacımız, ışık hızında fiber internet hizmetimizi avantajlı fiyatlarla Türkiye’nin her yerinde sizinle buluşturmak. Fizibilite çalışmaları, altyapı, kullanılan donanım ve cihazlar, kazı çalışmaları için alınması gereken yasal izinler, bölgeden bize ulaşan talepler vb. nedenlerle fiber hizmetimizin aktif olma süreci değişiklik gösterdiği için site aktivasyonları hakkında net tarih paylaşamıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Uygun Teklif Sunulmadığı İçin Superonline’dan Operatör Değiştirmek Zorunda Kaldım

Superonline üzerinden 100 Mbps fiber internet kullanıyorum. Sözleşmemin bitmesine yakın dönemlerde makul ve devam edileb...

Sürekli Değişen Arıza Bilgilendirmeleri Ve Uzun Süreli İnternet Kesintisi Mağduriyeti

Superonline fiber ev internetim 3 Aralık sabah 09:00’dan beri çalışmıyor. İzmir Bayraklı bölgesinde genel arıza olduğu s...

Tümünü Gör
Superonline Hizmet Kalitesi

SuperonlineHizmet Kalitesi

Paşa
Superonline Her Ay En Az 3-4 Gün İnternetimiz Yok!

Superonline HerAy En Az 3-4 Gün İnternetimiz Yok!

Murat
Superonline Bağlantı Sorununu Asla Çözmüyor

SuperonlineBağlantı Sorununu Asla Çözmüyor

Ümit
Superonline Fiber İnternet Sıkıntısı!

Superonline Fiberİnternet Sıkıntısı!

Okan
Superonline Pişmanlığı!

SuperonlinePişmanlığı!

Paşa
Superonline Kbps Hızında İnternet (!)

Superonline KbpsHızında İnternet (!)

Cem

Öne ÇıkanKonular