Emir sonuçtan çok memnun

Karaca Züccaciye Karaca Mastermaid Chef Stand Mikser Kayış Atma Sorunu Hk.

Karaca Züccaciye Karaca Mastermaid Chef Stand Mikser Kayış Atma Sorunu Hk.
01 Eylül 2024 20:09

Mastermaid chef ürününü toplamda 5 kez kullandık. 2. Kullanışın sonunda kayış attı yetkili servise gitti geldi. 4. Kullanışın sonunda yine kayış attı ve bu sefer farklı bir yetkili servise gitti ve geldi 5. Kullanışta yine kayış attı. Bu kadar az kullandığım bir ürün servisten çıkmayacak durumda. Toplamda mikserin 6 seviyesi var ve kayış 4. Seviyedeyken atıyor, bu kabullenilebilir bir durum değil maalesef. Burda servisin de yapabildiği bir durum yok ve bu ürün belli ki kronik sorunlu ve iade alınıp sorunsuz ürün verilmesi gerekiyor. Karacanın bu sorunumu çözmesini bekliyorum zira kullanamadığım bir ürün var ortada. İnternette benzer sorunlar görüyorum ve destek olunduğu belirtiliyor. Ben de destek bekliyorum. Teşekkürler,

06 Eylül 2024 00:36

Buraya yazdıktan sonra beni 1 defa aradılar onda da telefonumun 7/24 yanımda olmadığı bir ana denk geldi görmedim, bir daha da aranmadım. Proaktif davranıp müşteri hizmetlerine ulaştım ve servis talebi oluşturup ürünü en ana servise her şeyin merkezine gönderdim. Bugün kontrol ediyorum ki üründe bir sorun görmeyip geri bana yolluyorlar. Ürün geldiğinde çalışmasının full videosunu ve servis fişini burada paylaşacağım. Bunu yaparken üşenmeyeceğim. Teşekkürler

17 Eylül 2024 12:27

Servis incelemesinde sonuç açıklamasına sorun görülmedi-üründe herhangi bir arıza tespit edilemedi yazılmış ama not kısmına da değişime uygundur yazılmış. Bunun üzerine ürünü aldığım satıcısı olan Amazon firmasına durumu ilettim ve yeni ürünle değişim yapıldı.

Enes
Enes

Aynı sorun bizde de var çözüm sunmuyorlar servis elemanı bile ürünün hatalı olduğunu söylüyor hatta abi altta 4 vidası var aç kayışı tak sen bize veriyorsun bir de aynısını yapıyoruz diyor

28 Ağustos 2023 22:01

01 Mart 2024 10:23
Karaca Züccaciye Yine Bir Karaca Faciası
Karaca Züccaciye Yine Bir Karaca Faciası
Ali sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 20:00
Karaca Züccaciye Karaca Hamur Makinesi Çalışmıyor