Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Hatır Plus Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı

Karaca Hatır Plus Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı
08 Ekim 2024 22:50

03. 08.2024 tarihinde Isparta Mimar Sinan Karaca bayisinden Karaca hatır Plus 6 in1 kahve makinesi aldık. İkinci kullanımda arıza verdi. Garantiye gitmesi için bayiye verdiğimiz makineden 2 ay boyunca haber alamadım. Bu arada 2 kez kendim gittiğim halde mesajla bilgi vereceğiz diye geri gönderildim. Bugün tekrar gittiğimde garanti'den cam haznesinin kırık geldiğini onun için yeni bir işlem başlattıklarını söylediler. Problem sadece bu değil makinenin Türk kahvesi yapma dışındaki hiçbir özelliği güzel değil. Özellikle filtre kahve yapabilmek için almıştık onda da başarısız. Çayı su kaynamadan demleme yaptığı için çiy çay tadı oluyor. Yani bu makineye verdiğimiz paraya yazık oldu. Ürünün arızalı olması bir tarafa, asla Karaca'ya yakıştıramadığım performansta bir ürünle karşılaştığım için başka bir ürünle değişim talebinde bulunuyorum.

17 Ocak 2024 19:19
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Hatır Plus Makinem Sürekli Arızalanıyor Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

03 Temmuz 2025 11:23
Aydoğan sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Kahve Makinesi Sürekli Arızalanıyor Değişim Talebim Reddediliyor

16 Haziran 2025 21:49
Karaca Kahve Makinesi Sürekli Arızalanıyor Değişim Talebim Reddediliyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2025 15:50
Garanti Kapsamında Kırılan Parça İçin Ücret Talebi