11 Ekim 2024 11:554.024

Merhaba, Karaca Sivas AVM'den multi chef hamur yoğurma makinesi almaya gittim. Depoları olmadığı için internet üzerinden sipariş verdiler ve 21.09.2024 tarihinde kargo teslim etti. Ürünü açınca sarsıntılı ve gürültülü çalışıyordu. Mağazaya 22.09.2024 tarihinde iade etmek istedim. Servise gönderdiler. Yaklaşık on gün sonra 'sorunsuz' deyip geri gönderdiler. Tekrar mağazayla görüştüm, sayım var dediler. 1 hafta sonra getir, kesin iade yapacağız dediler. 1 hafta sonra tekrar gidince servise gideceğini söylediler. Yani 1 gün bile kullanamadım. Rezil olduk. Yeni bir makineyle iade istiyorum.

Fatih
1 Kasım 2024 19:57

Kesinlikle alınacak ürün değil muhatap bulamıyorsunuz paranızla rezil olacaksanız alın

Fatih
7 Şubat 2025 18:42

https://youtube.com/shorts/zdS-mZI5UfI?si=xIoEyK3MCKEnS8nf her platformda rezil olacaksınız

27 Aralık 2024 23:09

Aynı sorunu bende yaşıyorum gecen hafta aldım müşteri hizmetlerini aradım muhatap dahi olmuyorlar paramla rezil oldum alırken de kaç defa söyledim dokum olsun sallanma sorunu yasamak istemiyorum dedim ama 2. Kademede bile sallanıyor

Eksik Aparat Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Karaca Hamur Karıştırıcıdan Memnuniyetsizlik

18 Mayıs 2025 01:381.285

Karaca online mağazasından aldığım mastermaid Karaca markalı hamur karıştırma makinesinden hiç memnun kalmadım. Nedeni i...

Karaca Züccaciye Aldığım Ekmek Yoğurma Makinesi 5 Kullanımda Bozuldu Ve Fatura Krizi Yaşadım

26 Eylül 2024 13:502.291

Karaca mağazasından aldığım ekmek yoğurma makinesi 5 kullanma sonunda üst gövde açma tuşu bozuldu. Yazlıkta olduğum için...

Garanti Kapsamındaki Ürün Arızasında Servis Ve Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamadım

2 Ekim 2025 17:222.106

Karaca Multimix hamur yoğurma makinesini yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Son bir aydır, makinenin motoru çalışırken sü...

Tümünü Gör
Arızalı Karaca Hamur Yoğurma Makinesi

Arızalı KaracaHamur Yoğurma Makinesi

Hakan
Karaca Hamur Yoğurma Makinesinin Motordan Gelen Arıza Sesi

Karaca HamurYoğurma Makinesinin Motordan Gelen Arıza Sesi

Alı
Karaca Servisin Özensizliği, Hiç Hoş Değil!

Karaca ServisinÖzensizliği, Hiç Hoş Değil!

Özlem
Karaca Züccaciye Hüsranı!

Karaca ZüccaciyeHüsranı!

Özlem
Karaca Gibi Bir Firma Bunu Nasıl Yapar?

Karaca Gibi BirFirma Bunu Nasıl Yapar?

Aylin
Karaca Hamur Yoğurma Makinesi Arızalı Ve Sorunu Çözmüyorlar!

Karaca HamurYoğurma Makinesi Arızalı Ve Sorunu Çözmüyorlar!

Ali

Öne ÇıkanKonular