Fatih sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 11:55

Merhaba, Karaca Sivas AVM'den multi chef hamur yoğurma makinesi almaya gittim. Depoları olmadığı için internet üzerinden sipariş verdiler ve 21.09.2024 tarihinde kargo teslim etti. Ürünü açınca sarsıntılı ve gürültülü çalışıyordu. Mağazaya 22.09.2024 tarihinde iade etmek istedim. Servise gönderdiler. Yaklaşık on gün sonra 'sorunsuz' deyip geri gönderdiler. Tekrar mağazayla görüştüm, sayım var dediler. 1 hafta sonra getir, kesin iade yapacağız dediler. 1 hafta sonra tekrar gidince servise gideceğini söylediler. Yani 1 gün bile kullanamadım. Rezil olduk. Yeni bir makineyle iade istiyorum.

01 Kasım 2024 19:57

Kesinlikle alınacak ürün değil muhatap bulamıyorsunuz paranızla rezil olacaksanız alın

07 Şubat 2025 18:42

https://youtube.com/shorts/zdS-mZI5UfI?si=xIoEyK3MCKEnS8nf her platformda rezil olacaksınız

Nesrin
Nesrin

Aynı sorunu bende yaşıyorum gecen hafta aldım müşteri hizmetlerini aradım muhatap dahi olmuyorlar paramla rezil oldum alırken de kaç defa söyledim dokum olsun sallanma sorunu yasamak istemiyorum dedim ama 2. Kademede bile sallanıyor

Hulya sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2025 01:38

26 Eylül 2024 13:50
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Ürün Arızasında Servis Ve Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamadım

02 Ekim 2025 17:22

Karaca Züccaciye Kategorileri