IKEA Yatak 90 Gün Değişim Yanıltması

Yağız
01 Temmuz 2024 15:38

Nisan ayında kurumsallığına güvenerek IKEA Bayrampaşa mağazasından 16.199 TL ödeyerek 140x200 ölçülerinde Anneland sert yatak satın aldık. Alırken deneme için 90 gün süre olduğunu, sertlik ve konforundan memnun kalmazsak bu süre içinde getirip değişim veya iade yapabileceğimizi söylediler. Değişim süresi içinde yatağın sert olmasından dolayı konforsuz hissettik ve ilk aldığımız yatağı mağazaya götürerek aynı ürünün orta sert olanıyla değişim yapmak istedik. Talebimiz kabul edildi ancak bizim satın aldığımız tarihten değişim tarihine kadar ürünün fiyatı 18.499 TL olduğundan oluşan fiyat farkı tarafımıza yansıtıldı. İtiraz ettiğimizde ise yasal değişim süresi 30 gün, 90 günlük değişim IKEA'nın müşteri memnuniyeti açısından sunduğu bir süre, yeni alacağınız ürünün adı aynı olabilir fakat ürünün kodu değişmiş gibi bahaneler sundular. Kendi web sitelerinde yazan şartlar ve koşullar kısmında, yeni yatağın üst model olması durumunda oluşan fiyat farkı tarafınıza yansıtılır, alt model olması durumunda ise fark iade edilir diyor. Aynı ürüne zam gelirse sana yansıtırım demiyor, bu değişim değil düpedüz yanıltmaca.

Habip sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Ümraniye Şubesinde Yanıltıcı Bilgiler Ve Ekstra Ücret Talebi

Habip
02 Ekim 2024 22:49
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sena
11 Ocak 2024 17:35
IKEA! Müşteri Memnuniyeti Önemli Olmalı!
IKEA! Müşteri Memnuniyeti Önemli Olmalı!
Kbra sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Vale Vag Yatak Sıkıntısı

Kbra
15 Haziran 2024 10:09
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

IKEA İade Politikası Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Zeynep
15 Ocak 2025 13:14
IKEA İade Politikası Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Online Alışveriş Yatak Stok Hatası Mağduriyeti

18 Temmuz 2024 00:41