Zeynep
20 Nisan 2024 16:58

İnternet üzerinden online mağazadan 2023 Ağustos ayında Boaxel dolap ürünleri satın aldım. Satın aldığım ürünler arasında yer alan Boaxel rafların çoğu sorunlu çıktı. Nakliye ve montaj süreçleri ayrı sorunlar yarattı. Defalarca başvuru yapmama rağmen ancak 17 Nisan 2024 tarihinde tekrar montaj için ekip gönderildi. Duvarın üst kısmına montaj ekibi tarafından yerleştirilen iki adet rafı indirdiğimde sorunları fark ettim ve başvuruda bulundum. Ancak IKEA tarafından gönderilen eksperin raporu kullanım kaynaklı olduğunu belirtti. Benim rafları bilerek zarar verdiğimi ima ediyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Montaj sırasında üç duvarım zarar gördü ve firma sorumluluk almıyor. Ayrıca rafların kullanım kaynaklı zarar gördüğünü iddia ediyorlar. Ürünlerin yıllarca garantili olduğu söylenmesine rağmen, kullanım kaynaklı olsa dahi bir rafın fiyatı 700 TL'dir. Rafların kalitesiz malzemeden yapıldığı ve sıkıştırılmış suntadan dolayı kolayca zarar gördüğü anlaşılıyor. Daha önce değiştirilen raf da aynı sorunu yaşamıştı. Eğer ekrandan durumu anlayamıyorsanız, lütfen gelip yerinde inceleyin.

ikea-magdur-ediyor-sikistirilmis-sunta-kullanan-firma-6.pdf

Maryam sonuçtan hiç memnun değil

Maryam
28 Ağustos 2023 17:27