Zennure sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 13:42

Arçelik marka KM910 kurutma makinesi aldım. Servis geldi, kurulumu yaptı. Kontrol ettiğimde kapağının çizikler içerisinde olduğunu ve gösterge panelindeki bombelenmeyi fark ettim. Hemen sıkıntımı ilettim. Oysaki sıfır bir ürün almıştım. Servisle iletişime geçtim ve değişim talep ettim. Gerekli görselleri gönderdim fakat hiçbir şekilde bana geri dönüş sağlamadılar. Sürekli ben arayıp hatırlattım. Bana sadece kapak değişimi yapabileceklerini söylediler. Kabul etmedim. Neden hiç kullanmadığım bir ürünün kapağı değişsin ki? Kullanıcıdan kaynaklı bir hata değil. Daha çalıştırma düğmesine basmadım bile. 1,5 aydır beni oyalıyorlar. Asla çözüm merkezli davranmıyorlar. Sultanbeyli Arçelik yetkili servisinden şikayetçiyim. Paramla rezil oldum. İlk defa Arçelik markasından bir ürün aldım, yerli marka diye tercih ettim ama bir daha asla almam. Özpınar Dayanıklı Tüketim Malları Teknik Servis Hizmetleri Limited Şirketi; Sultanbeyli Arçelik yetkili servisi olarak ilgisizliğinizden ve çözüm odaklı olmayışınızdan dolayı şikayetçiyim.

03 Mayıs 2024 17:12 (Şikayetten 3 saat sonra)
05 Mayıs 2024 17:28

Şikayetim sonucu Arçelik müşteri hizmetleri tarafından arandım fakat değişim talebimin gerçekleşmeyeceğini söylediler. Kendilerinden kaynaklı hatalarını düzeltmeğe gitmediler. Arçelik te satış sonrası destek diye bir şey yok demek ki.

Elifnur
09 Nisan 2024 14:26
Arçelik Kusurlu Kurulan Kurutma Makinesinin Değişimini Kabul Etmedi
Arçelik Kusurlu Kurulan Kurutma Makinesinin Değişimini Kabul Etmedi
Aşkın sonuçtan çok memnun

Aşkın
17 Eylül 2025 14:52
"Yapılan işlemlerden dolayı çok memnunum arızam giderildiği için teşekkür ederim"

Nazlı
19 Ağustos 2025 10:39

18 Ocak 2025 10:59
Engin sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 14:17

Arçelik Kategorileri