Ömer sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 11:05

Arçelik 6133s model bulaşık makinesi kullanmaktayım. Garantimin bitmesine 6 gün kala cihazla ilgili servis kaydı oluşturdum. İlk olarak cuma günü 17-19 saatleri arası geleceklerini ilettiler. Sonrasında 11'de arayıp şu an müsaitiz, geliyoruz deyip emrivaki iş yaptılar. Ben de müsait olmadığımı ilettiğimde, cumartesi için arkadaşlar arayıp müsait gününüzü soracaklar dendi. Cumartesi (bugün) arayan arkadaş, 'Ben geliyorum, evde misiniz?' diyor. Kendisine beni aramadıklarını söyledim, 'Ben bilmiyorum.' tarzında konuşuyorlar. Garantim az kaldığı için beni sallıyorlar. Üründe problem var ve muhatap bulamıyorum. Başta LinkedIn olmak üzere mağduriyetimi tüm sosyal platformlarda ve Tüketici Hakem Heyeti'ne ileteceğim. Ürününüzde sorun var, işlemlerimi halledin.

23 Kasım 2024 15:58 (Şikayetten 4 saat sonra)
24 Kasım 2024 23:20

Servis geldi fakat sorunum hala çözülmedi. Ürünün boyaları atmış olmasına rağmen hala bir işlem yapılmadı. Ne zaman bir işlem yapmayı düşünüyorsunuz acaba?

27 Kasım 2024 10:37

Şaka gibisiniz gerçekten. Garantim olmasına rağmen bugün servisiniz beni arıyor ve ücretli işlem yapışacak diyor. Ya sizin makinanız boya atmış bu şekilde mi ürününüzün arkasındasınız. Başta sosyal medya olmak üzere Tüketici Hakem Heyeti dahil her yere şikayetimi ileteceğime emin olabilirsiniz.

Ayşe sonuçtan memnun

09 Eylül 2023 10:31
"Teşekkürler"
İlkay sonuçtan çok memnun

İlkay
12 Nisan 2025 12:48
Ece sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 20:06
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
14 Ekim 2024 13:04
Mustafa sonuçtan çok memnun

Arçelik Teknik Servis Ve Parça Bekleme Sorunu

07 Ocak 2025 14:54
"Sağ olsunlar sorun çözülene kadar aradılar destek oldular Ancak şunu belirtmeliyim sorun kendilerinden kaynaklıydı bulaşık makinesinde parça değişikliği olmuş ve değişen parçanın soketlerini takmamışlar bundan dolayı 15 güne yakın bulaşıkların çoğu makineden pis çıktı neredeyse başka bir parça daha değiştireceklerdi ücretli olarak ki son gelen teknik servis sorunu buldu ve ücret ödememe gerek kalmadan çözdü Teşekkür ediyorum ilginiz için"

Arçelik Kategorileri