Resmi Tatilde Garanti Kapsamına Almayan Arçelik

Özgür
24 Haziran 2024 11:05

Kütahya'da ikamet ederken tayinim dolayısıyla Adana'ya göreve gittim. Arçelik marka televizyonumu 2021 yılında almıştım. Bayram sürecinde memleketime geldiğimde kendi evimdeki televizyonumun çalışmadığını, ekranın gelip gittiğini gördüm. 20 Haziran'da Arçelik servisini aradım, geldiler ve panel arızası olduğunu söylediler. Garantimin iki gün önce bittiğinden dolayı garantiden yapamayacaklarını belirttiler. Ben de garantimin bitiş tarihi olan 18 Mayıs'ın Kurban Bayramı resmi tatiline denk geldiği için aramadığımı söyledim. Gelen yetkili servis panel arızasından dolayı 13 bin TL masraf çıkardı. Televizyonum zaten 15 bin TL civarında. Sıfırına yakın masraf yani. Televizyonumu 2021 yılından bu yana tayinim dolayısıyla toplasan dolu dolu 1 yıl bile kullanmadım. Sıfır gibi televizyonumun böyle panel arızası vermesi resmen ayıplı bir ürün olduğunu gösteriyor. Bu mağduriyetimi resmi tatil zamanına denk gelmesine rağmen Arçelik yetkili servisi halletmiyor. Kendim ve ailem yıllardır Arçelik müşterisiyiz, ancak bana yardımcı olmadılar. Bu konuda, bundan sonra Arçelik markasını kimseye tavsiye etmeyeceğim. Bayram tatili dolayısıyla yaşadığım bu mağduriyeti Arçelik çözmedi.

24 Haziran 2024 15:07 (Şikayetten 4 saat sonra)

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 11:55
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Garanti Sonrası Arızalanan Televizyon Ve Yedek Parça Belirsizliği

29 Mayıs 2025 14:58

Sevilay
22 Kasım 2023 11:18
Ahmet sonuçtan çok memnun

22 Nisan 2025 23:13
"Size teşekkür ederim ama Arçelik asla."
Garanti Biter Bitmez Arızalanan TV Ve Yüksek Onarım Ücreti Nedeniyle Mağduriyet
Garanti Biter Bitmez Arızalanan TV Ve Yüksek Onarım Ücreti Nedeniyle Mağduriyet