Kendiliğinden Yere Düşen Arçelik Davlumbaz

Kendiliğinden Yere Düşen Arçelik Davlumbaz
Gülşah
12 Temmuz 2023 10:48

Ankara'da evimizde kullandığımız Arçelik marka davlumbaz 06.07.2023 akşamında; Arçelik ekibi tarafından doğru bir şekilde monte edilmediği için durduğu yerde kendiliğinden yere düştü. 15 dakika önce eşim davlumbazın durduğu yerde yemek yapıyordu. Bu hata nedeni ile ölebilirdik neyse ki sadece davlumbaz ve yine Arçelik marka set üstü ocak fiziksel olarak hasar gördü. Olay sonrasında hemen Arçelik internet sitesinde yayınlandığı servis numaralarını aradık ve destek talebinde bulunduk. Destek talebimize istinaden 10.07.2023 tarihi için servis randevusu planlandı. Ek olarak hasar gören cihazların resim ve videoları destek talebimiz için görevlendirilen yetkili servisin istemiş olduğu mail adresine mail olarak gönderdik. 08.07.2023 tarihinde tesadüfen servis randevusunun iptal edildiğini öğrendik. Açıklama olarak görüştüğümüz servis; gönderilen video ve resimlerin Arçelik fabrikasına iletildiği, fabrikadan yanıt beklendiği bu nedenle servis ekibinin eve tespit için gelmesine ihtiyaç bulunmadığı söyledi. 11.07.2023 akşamına kadar herhangi bir dönüş olmadı. Bunun üzerine çağrı merkezi üzerinden tekrar bilgi talebinde bulunduk. Talebimiz üzerine başka bir servis firması tarafından arandık; hasar gören cihazların resim ve videolarını tekrar göndermemiz gerektiğini, servis randevusu oluşturulması gerektiğini söyledi. Böylelikle 5 gündür takip edildiği söylenen hususta hiçbir ilerleme kaydedilmediğini görmüş olduk. En az 5 gündür ocak ve yerde tamamen yerinden çıkarak düşen davlumbazı kullanamıyoruz ki böyle bir kusur nedeniyle bir insan da ölebilirdi. Arçelik gibi bir markada böyle bir sorun yaşadığımız için çok şaşkınız. Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.

13 Temmuz 2023 15:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 11:24

Nilgün
25 Temmuz 2023 18:40
Arçelik'i Şikayet Ediyorum

Şükrü
11 Mart 10:39
Umut sonuçtan memnun

20 Ağustos 2024 11:57
"Markanın çözüm süreci bizi bayağı zorlasa da sonuçta çözüme ulaşıldı. Teşekkürler"

16 Eylül 2024 13:55
Arçelik Kategorileri