M.yasin sonuçtan hiç memnun değil

M.yasin
12 Temmuz 2023 14:31

2020 yılında Arçelik 65 inç 4K UHD TV aldım. 1.5 yıl içinde iki kez LED yanması sonucu Tüketici Hakem Heyeti kararıyla TV yenisi ile değiştirildi. Yeni aldığım TV de tesadüf eseri yaklaşık 1.5 yıl içinde aynı arızayı yaptı. TV servise gitti 7 gün serviste kaldı ve bir arıza yok denilerek geri getirildi. Geldikten sonra tabii ki yine arıza yaptı. Yine servise gitti 3.günün sonunda TV'nizde arıza yok denilerek servis tarafından arandım. İtiraz etmem ve müşteri hizmetlerini ısrarla aramam sonucunda tekrar yetkili servis aradı ve lvds kablosu değişti TV'niz tamir edildi dendi.

Teslim aldığım günü akşamında fark ettim ki kanal geçişleri sırasında ekran karardığı anda ekranda ışık sızması oluyor ve ekranın alt kısmında 3.4 noktada LED ışıklar gözüküyor. Tekrar servis istedim. Sadece telefonla çektiğim görüntülere bakarak TV'min normal olduğunu Arçelik'e iletmişler. TV başka bir arızaya servise gitti sözde tamir edilerek geldiğinde başka bir arıza oluştu ve bunun arıza olmadığını söylediler.

Arçelik'ten tekrar Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvurmadan önce sorunumun giderilmesi için bir açıklama ve çözüm olarak TV değişimi istiyorum. Eğer değişim talebim kabul edilmezse de Hakem Heyeti'ne verilmek üzere tarafıma değişimi kabul etmediğiniz dair yazılı bir belge istiyorum.

13 Temmuz 2023 19:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2023 19:11
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Televizyonumuzun Sürekli Arızası Ve Çözümsüz Kalması

Burhan