Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Televizyonumuzun Sürekli Arızası Ve Çözümsüz Kalması

10 Şubat 2024 16:54

Arçelik marka bir televizyon aldık. Keşke almasaydık, yaklaşık 1-1,5 yıl boyunca yaşamadığımız sorun kalmadı. Televizyon izlerken ekran kendi kendine seri bir şekilde kararıp aydınlanıyor. 3-4 defa iki farklı servis geldi. Sözde ürünü tamir ettiklerini söyleyip geri getirdiler ancak sorun devam ediyor. Televizyon şu anda yine aynı problemi yapıyor. Ürün garanti sürecinde iki defadan fazla aynı arızayı gösterdiği için hemen değişimini istedik; ancak, onlar ürünü götürüp yine tamir ettiklerini iddia ettiler. Şu anda da servis kaydı oluşturuldu fakat ben artık tamir istemiyorum, derhal değişim talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvuracağım ve oluşacak noter masrafları, avukatlık ücreti gibi giderler firma için maliyetli olacak. Lütfen daha fazla mağdur edilmek istemiyorum.

11 Şubat 2024 15:10 (Şikayetten 22 saat sonra)
20 Şubat 2024 00:50

Benimle sadece iletişime geçildi onu haricinde herhangi bir yardım olmadı. Yasal haklarımdan söz ediyorum iade/değişim hakkım vardır diye fakat bana Tüketici Hakları'na gidin deniliyor, sonra yerli malına destek olmamızı vatandaş olarak sahip çıkmamız bekleniyor. Yazıklar olsun Arçelik'e.

Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
24 Eylül 2024 21:52

Muhammet
29 Kasım 2023 15:42
Şahin sonuçtan memnun

Şahin
23 Aralık 2024 01:52
"Uzun uğraşlar sonucu değişim olarak değerlendirildi ve yeni televizyonun gelmesini bekliyorum. 1 ayda olsa sonunda çözüme ulaşabildik. Teşekkürler"

29 Aralık 2023 10:15
Arçelik Televizyon Arıza Var