07 Ağustos 2024 12:33

29.07.2024 tarihinde Arçelik klima montajım yetkili servis tarafından gerçekleşti. Montaj esnasında dis üniteye giden borular için yanlış delik acildi. Çatı yagmur suyu tahliye borusu, dis yalıtım ve iç duvarda büyük bir delik oluştu. 5 cm yan tarafına yeni delik açılıp doğru klima montajı yapıldı. Ancak açılan yanlış delik tamir macunu (bildiğiniz oyun hamuru) ile kapatılıp gidildi. Arçelik genel merkezine 2 kere hasar tazmini için dosya açtırıp, olumsuz yanıt aldım. Ancak Arçelik yerinde tespit, kesif yapmadan, fotoğraf video vs. İstemeden olumsuz dönüş yapmalarının neye istinaden olduğunu merak etmekteyim. Açılan yanlış delik sebebiyle yagmur tahliye borusundan dairem su alabilir, izolasyon bozulduğu için kışın soğuk alabilir ayrıca duvarım rutubet olabilir. Bunlara sebep olan Arçelik yetkili servisi sıfır tadilatlı dairemin duvarına zarar vermiştir. Bu zararın tanzimi için ivedi kesif ekibi veya tamir ödemesi beklemekteyim.
Konuyla ilgili destekleriniz ricasıyla.
Emre D*********

07 Ağustos 2024 18:05 (Şikayetten 5 saat sonra)
17 Ağustos 2024 19:08

İlgili şikayetim bir sigorta firmasına devredildi, evime Exper geldi. Exper sonucunda muhtemelen evimin tadilat ücretini alacağım. Süreç devam ediyor. Sonuçlandığında tekrar bilgilendireceğim. Teşekkürler

24 Ağustos 2024 19:38
Arçelik Yetkili Servis Montaj Hatası Ve Hasar Tazmini Sorunu

4 gün önce İstanbul genelinde yağan yağmur sonrasında, Arçelik yetkili servisi tarafından montaj esnasında sağlanan klima elektrik bağlantım yeterli ve/veya doğru izolasyon-bağlantı yapılmadığından dolayı su almış dolayısıyla klima sigortası sürekli atmaktadır. Dışarıdan elektrikçi çağırdım ilgilenecekler. Evime bir klima bağlanırken elektrik bağlantısının kendimce yetersiz olduğunu, ilerde su alabileceğimi söylediğimde, montaj ekibi elektrik bağlantısının kendilerine ait olmadığını Elektrikçi çağırmam gerektiğini ilettiler. Evimde zaten klima için sigorta ve klima dis üniteye kadar kablo çekili durumdayken, 3 kabloyu birbirine düzgün bağlayamayan, ilk yağmurda su almasıyla kısa devre yapan bir işçilik ilk kez görüyorum. Extra masraf yaparak isi bilen bir ustayla elektrik kablosunu çalışır hale getireceğim. Umarım klimada herhangi bir arıza yoktur. Surecin kayıt altına alınmasını talep ediyorum. Resimler ektedir. Emre Diyarbakır

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 13:29

19 Temmuz 2023 21:52