Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 10:47

Televizyonumuzu ilk açtığımızda kanalda beyaz ve yeşil çizgiler olduğunu, ancak kanal değiştirince normal görüntüye geçtiğini fark ettik. Bu sorunun daha fazla ilerlememesi için ve YouTube.com ile Netflix'te ses olmasına rağmen görüntü olmaması sorunu nedeniyle cihazı sadece Arçelik Başakşehir şubesine teslim ettik. İki personel geldi, konuyla ilgili yeterli bilgileri olmadığı halde televizyonu alıp hemen ayrıldılar. Zaten televizyonu incelemeden götürdüler. Televizyonun bize teslim edilme aşamasında beyazlık olduğunu fark ettik, ancak personel hala farkında değildi. Biz onlara bu beyazlığın önceden olmadığını gösterdik. Tekrar ödeme yapmadan cihazı geri gönderdik, ancak bu sefer bize 10 bin TL daha ödeme yapmamız gerektiği söylendi. Cihazı gönderdiğimizde böyle bir sorun olmamasına rağmen ısrarla 'cihaz sizden bu şekilde geldi' deniliyor, fakat personelin fark etmediği bir sorun için nasıl ısrar edebiliyorlar anlamıyorum. Arçelik'ten bu konuyla ilgili acil yardım bekliyoruz.

15 Mart 2024 13:57 (Şikayetten 3 saat sonra)
21 Temmuz 2024 22:51
Arçelik TV Başka Bir Sorunla Geri Getirildi

Normal kanalları bu şekilde gösteren bir televizyon nasıl oluyor Youtube.com ve Netflix sorunu (5.000 TL) çözülmeye gönderildiğinde normal kanal görüntüsü de bozuk halde gelip üstüne bir de siz bize verdiğinizde bu şekildeydi diye iftira atılıyor üstüne onu da tamir etmek için 10 bin tl daha isteniyor Youtube.com görüntü sorunu yapıldığında normal kanal görüntüsü bozuluyormuş buna yapacak bir şey yokmuş bu konu hakkında net bilgi veren var mıdır öyleyse bile 2 tane küçük çocuk gönderip çocukların bilgisizliği ile biz sizden aldığımızdada böyleydi diye söyleme ve bunu telefonda konuştuğum kişilerinde diretmesi, Youtube.com düzeltmesini geri çıkarttırdık olduğu gibi aldık televizyonumuzu hiçbir şekilde servisten destek alamadık daha çok 10 gün mağdur kaldık

Arçelik TV Ekran Sorunu Acil Çözülsün Lütfen

21 Mart 2024 06:42
Tümer sonuçtan hiç memnun değil

Tümer
06 Şubat 2024 18:34
Arçelik TV Görüntü Sorunu Ve İlgisizlik
Emin sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 16:12
Arçelik Ayıplı Ürün Satışı
Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Neriman
28 Mayıs 2024 15:11
Ayıplı Arçelik Marka Televizyon Satışı Ve Mağduriyet Giderilmemesi
Ayıplı Arçelik Marka Televizyon Satışı Ve Mağduriyet Giderilmemesi
Leyla sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2024 13:52
"Arçelik müşteri hizmetlerinden seda hanıma çok teşekkür ederim her gün arayarak bilgilendirme yaptı ürünlerinin arkasında olduklarını üründenden çok müşteriye değer verdiklerini gösterdiler"
Televizyon Teknik Servis Sorunları ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Arçelik Kategorileri