Taner sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Tost Makinesi AÇMA-KAPAMA Düğmesi

25 Mayıs 2024 15:30

Arçelik marka Izgara ve Tost Makinesi (model:8810761100/Arçelik-K-2396 tg ) açma kapama düğmesi 5 ayda bir bozuluyor.
Yetkili servisine 4 seferdir açma kapama düğmesi arızası nedeniyle götürüyorum. Her seferinde de ücret talep ediliyor. En son kendilerinden bu hatalı parçayı takmamalarını ve cihazın ya üretimden ya da kullanılan parçalar nedeniyle hatalı olduğunu ve değiştirilmesini istedim.
Dalga geçer gibi hatalı üretilen parçayı ısrarla takıp bize "alet tamir oldu" diyorlar.
Yetkili servis bana değiştirme talebinin "bölge mühendisleri tarafından kabul edilmediğini" söylüyor. Onlarla görüşeyim dedim. Siz görüşemezsiniz diyorlar. (Neden onlarla görüşülmüyor, onlar üstün, erişilmez varlıklar mı? Anlayamadım! )
Çok basit bir açma kapama düğmesi problemini Arçelik markası çözemiyor.
Hatalı üretilen bir parçayı, Arçelik kalite Kontrol birimi kabul ediyor, Mühendisler kabul ediyor ve bizim cihazımızda bu parçayı kullanıyorlar. Bizden de her seferinde ücret talep ediyorlar. Bu Arçelik markasının ayıbıdır. İlla yabancı mal mı alalım yerli malı kullanmayalım mı isteniyor bilemiyorum.

25 Mayıs 2024 18:38 (Şikayetten 3 saat sonra)

Akın
Akın

Aynısı benim başıma da geldi.

Arçelik Tost Makinesi Açma-Kapama Sorunu

Ramazan