Arçelik Tost Makinesi AÇMA-KAPAMA Düğmesi

Taner
25 Mayıs 2024 15:301.282

Arçelik marka Izgara ve Tost Makinesi (model:8810761100/Arçelik-K-2396 tg ) açma kapama düğmesi 5 ayda bir bozuluyor.
Yetkili servisine 4 seferdir açma kapama düğmesi arızası nedeniyle götürüyorum. Her seferinde de ücret talep ediliyor. En son kendilerinden bu hatalı parçayı takmamalarını ve cihazın ya üretimden ya da kullanılan parçalar nedeniyle hatalı olduğunu ve değiştirilmesini istedim.
Dalga geçer gibi hatalı üretilen parçayı ısrarla takıp bize "alet tamir oldu" diyorlar.
Yetkili servis bana değiştirme talebinin "bölge mühendisleri tarafından kabul edilmediğini" söylüyor. Onlarla görüşeyim dedim. Siz görüşemezsiniz diyorlar. (Neden onlarla görüşülmüyor, onlar üstün, erişilmez varlıklar mı? Anlayamadım! )
Çok basit bir açma kapama düğmesi problemini Arçelik markası çözemiyor.
Hatalı üretilen bir parçayı, Arçelik kalite Kontrol birimi kabul ediyor, Mühendisler kabul ediyor ve bizim cihazımızda bu parçayı kullanıyorlar. Bizden de her seferinde ücret talep ediyorlar. Bu Arçelik markasının ayıbıdır. İlla yabancı mal mı alalım yerli malı kullanmayalım mı isteniyor bilemiyorum.

25 Mayıs 2024 18:38 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Sertaç
Sertaç
20 Mart 16:41

Aynısı bana da oluyor. Tost makinesini yüksek kademede (en sıcakta) çalıştırdığınızda daha da çabuk bozuluyor. Muhtemelen sıcaktan butonun bir şeyleri bozuluyor ya da eriyor

Akın
Akın
28 Ekim 2024 16:30

Aynısı benim başıma da geldi.

Arçelik Tost Makinesi Açma-Kapama Sorunu

Ramazan
Ramazan
Arçelik
8 Aralık 2024 23:321.131

Arçelik marka Izgara ve Tost Makinesi seri no 2011066501 aldım, cihazın açma kapama düğmesi doğru düzgün kullanmadan boz...

Arçelik Tost Makinesi Açma-Kapama Sorunu
1 Yorum

Arçelik K2396 Tost Makinesi Açma Kapama Düğmesi Sorunu

Kadem
7 Ağustos 2023 19:472.388

2020 yılında aldığımız Arçelik K2396 tost makinemizin açma kapama düğmesi bozuldu. Garantisi bitmiş olmasına rağmen yetk...

Fulya
17 Ağustos 2024 10:571.142

Bir daha asla Arçelik'ten küçük ev aletleri almam. Evimdeki bütün her şey Arçelik ama ilk defa böyle bir tost makinesi g...

1 Destek1 Yorum

Arçelik Gusto Tost Makinesi Izgaralarında Sıkıntı Yaşıyorum!

Arçelik Gusto TostMakinesi Izgaralarında Sıkıntı Yaşıyorum!

Çiğdem
Arçelik Serviste Çözülmeyen Sorun!

Arçelik ServisteÇözülmeyen Sorun!

Nilüfer