17 Ağustos 2024 10:57

Bir daha asla Arçelik'ten küçük ev aletleri almam. Evimdeki bütün her şey Arçelik ama ilk defa böyle bir tost makinesi görüyorum. Garantisi bitti diye değişim bile olmuyor. Defalarca aynı arızadan tamire gitti, şimdi yine aynı şekilde aynı arızayı verdi. Açma kapama düğmesi sürekli problemli, kendi kendine boştaymış gibi kalıyor. Sonra da tabii açılmadığı için ısıtma yapmıyor. İki defa aynı şekilde değiştirildi. Bir tanesi, bir yıl olmadan yine aynı arızayı verdiği için parça garantisi ile değiştirildi. Şimdi üçüncü kez yine aynı arızayı verdi. Ürünün garantisi olmadığı için parça garantisi de yok ve bu sefer değişimi ücretli yapıyorlar. Bunun bizimle kullanma ile hiçbir alakası yok. Koskoca Arçelik firmasına gerçekten yazıklar olsun. Arçelik'e güveniyoruz ama maalesef paralarımız çöpe gidiyor. Aynı ürünün bir düşük modelini alırken anneme de almıştım, o da sürekli tost makinesinden sorun yaşıyor. İki defa garantiye gitti geldi. Isıtma problemi var. Bizimkinde de sürekli açma kapama problemi oluyor. Gerçekten yazıklar olsun, böyle bir firmaya asla malının arkasında değil. Bunu anladık. Ben Karaca'ya 10 senelik düdüklünün kapağını gönderdim, adamlar beş kuruş para talep etmeden düdüklünün kapağını yenileyip bana tekrar gönderdiler. Herhalde malının arkasında durmak bu olsa gerek.

17 Ağustos 2024 17:58 (Şikayetten 7 saat sonra)

Akın
Akın

Açma kapama düğmesi sürekli bozuluyordu ben de kabloları çıkarıp direk birbirine bağladım. Sıfırda durduğu müddetçe sorun yok. Olmadı anahtarlı prize takarım

Taner sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Tost Makinesi AÇMA-KAPAMA Düğmesi

25 Mayıs 2024 15:30
Gamze sonuçtan çok memnun

06 Şubat 2024 14:40
"İlk andan itibaren o kadar ilgili ve o kadar çözüm odaklı bir yaklaşım sürdürdüler ki :) çok teşekkür ederim. Markanın güvenilirliğini bir kez daha kanıtladılar. Sizin mağduriyetinizi kendilerinin gibi sahiplenip hareket etmeleri takdire şayan. Arçelik 👏👏👏👏"
Arçelik Tost Makinesi Devamlı Bozuluyor, Kalıcı Çözüm Bulunmuyor!
Arçelik Tost Makinesi Devamlı Bozuluyor, Kalıcı Çözüm Bulunmuyor!

Ferhat
30 Kasım 2024 10:42