Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Oled TV Pişmanlığı

11 Ağustos 2023 10:26

Arçelik oled TV televizyonum 3 defa yazılım güncellemesi yapıldı sorunlar devam ediyor kendisi açılıp kapanıyor gölgelenmeler oluyor fakat 4. Defa da ana kart değişimi söyleniyor. 3 defa düzeltemediler şimdi kart değişimi söylendiği için kart değişimini uygun görmüyorum 2 yıldır tarafıma bozuk televizyonu kullandırdılar. Yeni bir TV nin aynı arızadan 3. Defa yazılım güncellemesinde çözülmeyen durumu kart değişimi ile çözülmesi doğru değil. Fiyat farkıyla TV değişimi istiyorum. Duruma göre yardımcı olunmaz ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

19 Eylül 2023 22:07

Merhaba Arçelik oled TV televizyonum var. TV kendisi açılıp kapanıyor. Yazılımları çalışmıyor. Servisi çağırdığımda her geldiklerinde yazılım güncellendi. 4. Defa da ana kart değişimi söyleniyor. Beni sürekli servis oyalıyor. Şimdi uydu tarafı da çalışmıyor. 30 bin liralık TV deki çektiğim rezillik başka bir markada görmedim. Evimdeki tüm eşyalar Arçelik fakat TV tam bir pişmanlıktır. 2 yıldır tarafıma bozuk televizyonu kullandırdılar. Garantili cihaz da kart değişimi doğru bir şey değil. Yetkili bir kişi artık dönüş yapmasını rica ediyorum.

11 Ağustos 2023 15:25 (Şikayetten 4 saat sonra)
12 Ağustos 2023 11:15

Hiçbir işlem yapılmıyor tekrar servis aradı kart değişimi diyor. 3 defa aynı arızadan kaynaklı cihazın değişimi gerekiyor. Neden şikayetimi dikkate almıyorsunuz şimdi kart değişimi diyorsunuz? Yardımcı olmazsanız tüketici halem heyetine başvuracağım.

14 Ağustos 2023 13:39
15 Ağustos 2023 19:27

Hala yanıt bekliyorum ve sorunum çözülmedi.

20 Ağustos 2023 15:30

Bu nasıl bir sorumsuzluk Hala sorunum çözülmedi ve şikayetim kapatılmış. Sizi her yere şikayet edeceğim.

19 Eylül 2023 22:02

Kimse dönüş yapmıyor

Seda sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 18:27
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 21:39
Yunus sonuçtan memnun