Fatoş sonucu yetersiz buldu

Arçelik No Frost Buzdolabı Bozuk

Arçelik No Frost Buzdolabı Bozuk
Fatoş
12 Haziran 2023 21:08

2021 yani (2 yıl öncesi) no frost buzdolabını Arçelik'ten aldık. 1 yıldır buzdolabının içi asla soğutmuyor. Her seferinde müşteri hizmetlerini arıyorum durumu izah ediyorum. Sizin için randevu oluşturdum deyip başlarından savurup gelen servis elemanları iki dakika bakıp hiçbir şey yapmadan gidiveriyor. 7 kişilik kalabalık bir ailede olup meyve sebzeleri gram gram aldırmaya, süt ürünlerini tüketemeden atmaya mecbur bırakan Arçelik firmasının yetkili servis elemanları tekrar geldiklerinde soğutmadığını görüyor ve makine takıp soğutup soğutmadığını anlarız deyip tekrar gidiyor. Ama aradan 2 hafta geçti hala geliyor.

Servis beyefendi. Üstüne üstelik istediğiniz yere şikayet edin deyip ben gelmiyorum diyerek saygısızlık yapmayı da aksatmadı. Arçelik'i sana yakışıyor mu? Ve üstüne üstelik gerekli yerlere şikayet etmeyi ihmal etmeyeceğim. Buzdolaplarını gelip alana kadar da kararımı değiştirmiyorum. Buzdolabının fanının bozuk olduğu ve arızalı olduğunu bilemeyecek kadar saf değiliz bunu bile bile hiçbir şey yapmadan sadece konuşuyorsunuz.

13 Haziran 2023 09:44 (Şikayetten 12 saat sonra)

Nermiye
25 Temmuz 2023 14:36

Arçelik Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Mağduriyet

18 Temmuz 2025 12:02
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
11 Eylül 2023 20:07
Arçelik 283720 Eı Buzdolabı Şikayet
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
25 Haziran 2024 10:12