Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 15:46

Arçelik kurutma makinesi konusunda yaşadığım sorunlar oldukça can sıkıcı. Makine kurutmuyor, çamaşırları yırtıyor ve aşırı ses çıkarıyor. Servis geldiğinde, üründe herhangi bir sorun olmadığını söyleyip geri götürüyorlar. Daha üçüncü ayında aldığım bu kurutma makinesi, garantisi dolmadan bozulmaya başladı.

03 Aralık 2024 22:51

Arçelik ürünlerini sakın sakın almayın çünkü ürünü alana kadar her şeyi söylerler üründe bir sıkıntı çıktığında asla yardımcı olmazlar. Müşteri hizmetleri servise, servis müşteri hizmetlerine yönlendirir. Servisten yeni gelen kurutma makinesinde hiçbir şey yok denerek gelen makine video atıyorum dinleyin.

29 Kasım 2024 11:11 (Şikayetten 19 saat sonra)
04 Aralık 2024 13:27

Sorumsuz ilgisiz bir marka arıyorsanız Arçelik

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 09:57
Arçelik Kurutma Makinesi Sürekli Arızalanıyor ve Sorun Çözülmüyor

15 Şubat 2024 17:13
Evin sonuçtan memnun

Arçelik Kurutma Makinesi Sorunu: Çözüm Bekliyorum!

02 Ekim 2024 01:56
"Yaşadığım yerdeki servis yetkileri haricinde çok güzel ilgilendiler müşteri temsilcileri. Uzun çabalarım sonucunda haklı olduğum kabul edilip ürün değişikliği yapıldı. İlgileri için müşteri temsilcilerine çok teşekkür ederim."
Yağmur sonuçtan memnun

Yağmur
12 Şubat 2025 12:20
"Şikayetimin üstünden 1 hafta geçtikten sonra ürünümün aynısı olmadığından dolayı benzer skala da bir ürün temin edildi. Ve kurulum yapıldı. Tabi bu süreçte önce kontrol için gelen servisin ertesi günü arandım ae aynı servisçinin dediği gibi ürün değişimi olmayacak dendi. Telefonda görüştüğüm hanımefendiye durumumu tekrar anlattım ve haklı olduğum halde tekrar bunu alacak bütçemin olmadığını anlattım. Kendisi durumu bildirip tekrar dönüş yapacağını iletti ve kendisine teşekkürlerimi sunarım ürünüm 1 hafta sonra değiştirildi. Tekrar aynı durumu umarım yaşayıp mağdur olmam. Servisçinin siz haklısınız ama ürününüz kesinlikle değişmez demesini doğru bulmuyorum. Ama Arçelik firmasına en sonunda beni anlayabildikleri ve mağdur etmedikleri için teşekkür ediyorum. Evimin tüm eşyaları Arçelik küçük ev aletleri bile. Umarım ilk ve son problemli ürün iletişimimiz olarak kalır. Teşekkürler Arçelik."

Arçelik Kurutma Makinesinde Sürekli Sorunlar

17 Mayıs 2024 11:17