Zeki sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 22:31

Arçelik'ten daha yeni aldığım kurutma makinesi tüm kıyafetlerimizi parçaladı. Giyilmez hale getirdi. Hayatım boyunca yaptığım tek hataydı. Yerli malı yurdum malı dedim evimdeki tüm eşyam Avrupa'ydı eşini dinlemedim Arçelik aldım. Servis geldi tambur kapak filtre değişecek diyor. Servis tüm kıyafetleri gördü resmini çekti makine değişecek dedi rapor tuttu. Parçalanan kıyafetler makineden daha pahalı. Bölgeye bildireceği zararınızı diyen servis 4 gün sonra bizi arayıp parçaların değişimi için parça siparişi vereceğiz diyor. Ben makine mühendisiyim bu makinalar hatalı üretilmiş tambur puntoları dışarıda çivi gibi kıyafeti parçalıyor. Mahkemede hakkımı arayacağım. Bir daha asla ve asla almam aldırmam.

03 Ocak 2024 22:57

Arçelik kurutma makinesi aldık. İlk defa yerli bir ürün aldık bin pişman olduk. Kıyafetlerimizi giyilmez hale soktu. Servis geldi rapor tuttu yeni makineyi yenisiyle değiştirdiler. Kıyafetlerin resimlerini çektiler bölgeye bildirdik zarar tanzim için inceleyecekler dendi. Kaç kez şikayette bulundum müşteri hizmetleri arıyor anlıyoruz haklısın ilgileniyoruz deyip kapatıyorlar. 3 aylık makine fabrikasyon hatalı denip değişim yapılıyor ama benim makineden daha değerli kıyafetlerim parçalandı ama ilgilenen olmadı.

Ek
02 Kasım 2023 11:14 (Şikayetten 12 saat sonra)
Zeki
Zeki
18 Kasım 2023 20:52
Arçelik Kurutma Makinesi Kıyafetleri Parçalıyor

Uzun uğraşlar sonunda değişim yapıldı makine hatalı dendi fakat kıyafetlerime vermiş olduğu zarar için rapor tutuldu resim çekildi gereken yapılacak dendi ama ne arayan oldu ne soran. Oldu. Bittiye getirdiler bu makine fabrikasyon hatalı üretim olduğu anlaşıldı makinenin değerinden fazla kıyafetlerime zarar verdi o kısmı kimseyi ilgilendirmiyor nedense. Beni aradıklarında servis ve müşteri hizmetleri gereken yapılacak dendi boş muhabbetmiş özür dileyen bile olmadı. Yazık bu kadar büyük bir markaya. Sadece bir kısım kendi kıyafetlerimi ekliyorum. Eşimin çocuklarımın kıyafetlerimi eklemiyorum.

Cem
Cem

Keşke makine model kodunu da yazsaydnz

Zeki sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 16:52
Arçelik Kurutma Makinesi Kıyafetleri Parçalıyor.
Saime sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2025 13:47

07 Eylül 2024 11:24