Emine sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Küçükçekmece Yetkili Servis

Arçelik Küçükçekmece Yetkili Servis
10 Ocak 2024 16:45

İstanbul Küçükçekmece Arçelik yetkili servis, talebim üzerine arızası için bugün bulaşık makinemi almaya geldi. Teknisyen lavabonun yanındaki gider borusunu kırmış. Mutfağı su bastı. Teknik servisi arayıp durumu izah etmeye çalıştım fakat sert ve hakaret içeren bir üslup ile suçlandım, hakarete uğradım. Durumu anlatmaya çalışmama rağmen beni dinlemeyip 'kendiniz yapmışsınızdır' dendi. Teknisyen lakayıt bir tavır ile 'elim çarpmıştır, kendin kurcalamışsındır, gider tıkalıdır' gibi alay edici ifadeler kullandı. Yetkili serviste telefona bakan bayan (ismini bilmiyorum) 'bulaşık makineni yapmıyorum o zaman yarın arızası ile geri gönderiyorum' diyerek tehdit etti. Tüketici olarak maddi manevi zarara uğradım. Haklarında gereken işlemin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Bilgilerinize arz ederim.

10 Ocak 2024 19:44 (Şikayetten 2 saat sonra)

Gözde

Küçükçekemece benimde makinemin fişte tamir ederken anakartını yaktı atölyeye gidip gelen ürünümün soğuk suda yıkayıp kurutmuyor ayağını kırdı lastiği yok kapağı ezdi. Asla tamir kağıdına doğru bilgiler yazmıyor defalarca şikayet etmeme rağmen hiçbir çözüm yok yalanlarla işlem yapan bir servis

14 Ağustos 2024 12:48

Serdar
08 Temmuz 2025 16:36
Yeni Alınan Bulaşık Makinesinde Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
yeni-alinan-bulasik-makinesinde-surekli-sorunlar-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-2.jpg
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik İlgisizliği Ve Hasarlı Ürün Satışı

29 Temmuz 2023 16:03