Arçelik Kahve Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Arçelik Kahve Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
21 Kasım 2024 13:55

Almış olduğumuz 20.02.2024 tarihli Arçelik ımperium barışta em6395 marka kahvenin kireç alarmı asla sönmüyor ve alalı birkaç ay olmasına rağmen. Defalarca temizlendiği halde bu nasıl bir durum anlaşılmış değil gereğinin ivedilikle yapılmasını rica ediyorum. İsimli bir şikayet yazmıştım makine kısmen düzeltilip elime geldi. 11.05.24 de kahve makinesini hasar giderildi (! ) olarak teslim aldım. Fakat aylar sonra tekrar ikinci arızayı yaptı. Bu sefer filtresi de bozuk olarak. 3.11.24 tarihinde tekrar makineyi gönderdim ama çalışan arkadaşlar mesaj attığım açıkladığım hatta gönderdiğim ürün içine koyduğum not kağıdından bile sorunun ne olduğunu anlamadılar 5 kez anlattım. 15.11.24 te
ürünü geri getirdiler. Sorunun birini halletmişler kireç uyarı ışığı yine bozuk ve makine pislik içinde geldi. Online üzerinden memnuniyetsizliğimi ve sorunun devam ettiği ibaresine işaretleme yaptım ses çıkmadı. 21.11.24 tekrar aradım müşteri hizmetlerinde Z**** hanım benim sesimi duyduğu halde duymamazlığa vererek telefonu yüzüme kapattı. Ürün tamiri demiştim ama bu kadar hadsizliğe ve umursamazlığa ürün değişimi istiyorum madem tamir edilemiyor?! Gereği yapılsın lütfen!

21 Kasım 2024 15:17 (Şikayetten 1 saat sonra)

Arçelik Em 6395 Sönmeyen Kireç Alarmı

23 Nisan 2024 18:31
Arçelik Em 6395 Sönmeyen Kireç Alarmı
Yalçın sonuçtan çok memnun

Yalçın
27 Ocak 2024 17:31
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 19:09
Arçelik Espresso Makinesi Sorunları Ve İade Süreci Çilesi