Sultan sonuçtan memnun

Arçelik Kahve Makinesi 5 Kez Aynı Hata Değişim Talebi

25 Ocak 2024 09:49
Sultan'ın Teşekkür Mesajı
“Ürünümüz sıfır ürün ile değişimi onaylanıp bugün gelip kurdular. İlgilenen herkese teşekkür ederim. İnşallah bu makinemiz uzun soluklu sıkıntısız kullanırız :)”

Merhaba, Arçelik su tanklı kahve makinesi 6 fincan kapasiteli Türk kahve makinesi. Tam dört kere makine servise gitti ve sürekli aynı hatayı veriyor. Aynı hata ile servise gönderip farklı işlemler yapıldığını söyleyip geri gönderiyorlar. Üçüncü kez servise gidip geldikten sonra dördüncü kez hata verdiğinde artık makinenin değişimini talep ettik ve makinenin garantisi de devam etmekte. Talebimizi kabul etmeyip makinenin tamiri yapıldı ve bize geri geldi. 'Tamam' dedik ve kullanmaya başladık; ancak iki gün geçmeden yine makine aynı hatayı verdi. Israrla değişim istememize rağmen duymazdan ve görmezden geliniyor. Bugün aynı arızadan sebep beşinci kez servis talebinde bulundum. Bazı müşteri temsilcileri gayet kibarken, bazı arkadaşlar oldukça kaba; bunun da dikkate alınmasını isterim. Değişim lütfen. Biz Arçelik'in adına güvenerek makineyi aldık ama Arçelik bizi mağdur ediyor. Gerçekten yetkili biri bizi arasın.

25 Ocak 2024 15:52 (Şikayetten 6 saat sonra)
05 Şubat 2024 15:30

Vildan
11 Ağustos 2024 09:43
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kahve Makinesi Ve Teknik Servis Sorunları

27 Ocak 2025 21:16

13 Temmuz 2023 14:19
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
11 Aralık 2023 00:02