Bilge sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 00:08

Arçelik K3284 çay makinemin kettle kısmı su aktarmıyordu. Yeni bir kettle aldım fakat bu kettle bardağa su koyarken su dışarı su akıtıyor. Üst kısmındaki sızdırmazlık macunu döküldü, sıcağa dayanamayan bir ürünü bu makinede kullanmak anlamsız olmuş. Kettle kısmını alıp servise götürüp problemi anlattım, teknik arkadaş gelince inceleyip haber vereceğiz dediler. Öğleden sonra gittiğimde çay makinesinin kalan ana kısmını götürüp barkod numarasına ihtiyaç var mı diye sordum. Servis herhangi bir işlem yapmadan, getirdiğiniz parça tamir edilemez yeni kettle almanız lazım dedi ve 100 lira arıza tespit ücreti istedi. Arızayı zaten ben söyledim mekanik bir erime var dedim, fakat ücreti almakta ısrar ettiler. Ücreti nakit ödedim ve fiş bile vermediler. Servis ayağınızda iletişim çok kötü ve kettle için sıcağa mukavemet göstermeyen su yalıtım malzemesi sebebiyle koca makine çöp oldu.

13 Kasım 2023 15:17 (Şikayetten 1 gün sonra)
Bilge
Bilge
15 Kasım 2023 20:08

Aysel
Aysel

Aynı problemi biz de yaşıyoruz ve bu kesinlikle üretim hatasıdır Arçelik'in yeni ürün vermesi gerekmektedir. Fakat bana da ilk gittiğim servis ürününüz çöp fabrikada parça üretimi yok dedi; itiraz ettim ikinci kez farklı bir servise yönlendirdiler burası da ellerinde parça olduğunu söyleyerek 2050₺ tamir ücreti istediler. 3 yıllık bir cihaz çöp oldu.

Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Haydar
23 Ocak 2024 10:17
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 13:23
Musa sonucu yetersiz buldu