İlker sonuçtan çok memnun

Arçelik İmperium 9 Serisi UHD Android A65 C 985 B Ekran Ve Yavaşlık Problemi

23 Mart 2024 22:04
İlker'in Teşekkür Mesajı
“Ürünüm daha farklı model ile değiştirilerek problem giderildi. Teşekkürler...”

22 Mart 2024 20:43

İmperium 9 serisi 65'inc UHD (4K) Android A65 c 985 b marka televizyonu 1 yıldır zorlanarak kullanmaya çalışıyorum. Koyu renklerde ilk günden bu yana olan ışık sızmaları giderek artarak rahatsız edici bir hale geldi. Cihaz inanılmaz yavaş kanal geçişleri kapanması açılması Akıllı TV geçişleri sürekli donuyor. 2 kez yazılımı tekrar yükledim bir sonuç alamadım. Kuruluma gelen servis normal olduğunu söylemişti ekran için ama bu ekran rahatsız edici şekilde hatalı. Diğer TV leri detaylı incelediğimde bu hataları daha net görmeye başladım. Bu problem için çözüm bekliyorum. Servis tarafından kurulum esnasında normal kronik denmesi de ayrıca üzücü.

Ek
22 Mart 2024 20:19

Merhaba Arçelik imperium 9 serisi 65'inc UHD (4K) Android A65 c 985 b marka televizyon aldım. 1 yıldır zorlanarak kullanıyorum. Panelinde ışık sızmalara ilk günden beri var. Özellikle koyu renklerde ekran rahatsız şekilde kötü gözüküyor. Ayrıca cihaz çok yavaş. Kanal geçişleri açılıp kapanması ve zaman zaman kilitlenmesi gibi sorunları var. 2 defa güncellememe rağmen sorunları devam ediyor. Arçelik bayisine danıştığımda panel ile ilgili bir sorunun olabileceğini ilettiler. Maalesef 3. Kalite televizyon ekranlarındaki ışık sızmaları mevcut servis kurulum esnasında normal olabileceğini söyledi ama ilk kez televizyon görmüyorum. Ve diğer TV lerde olmayan bir problem bu. Konu ile ilgili çözüm bulamazsam asla tercih etmeyeceğim bu markayı.

24 Mart 2024 15:00 (Şikayetten 16 saat sonra)
31 Mart 2024 01:19

Televizyon Arçelik servisi tarafından hatalı bulunarak alındı. Fabrikaya gönderilip panelin değişeceğini söylediler. Cihaz bugün geldi. Ve maalesef yeni değiştirdiği panelde de aynı sorun mevcut. Daha ilk kurulumda servis görevlisi de problemin kronik olduğunu iletmişti. Şu an ilk aldığımdan beri hatalı olan bir ürün ; artık içi açılmış, paneli değişmiş ve problemi devam eden bir ürün haline geldi. Bu ekonomik koşullarda ciddi paralar vererek aldığımız bu ürünlerin tesirdeki kalitesi ile gönderilen TV kalitesi arasında fark olduğunu düşünmeye başladım. Yaklaşık 1000 euro satış fiyatı olan bir televizyonda nasıl 2. Kez böyle bir hata olabiliyor gerçekten aklım almıyor.

29 Mayıs 2024 18:08

Ürünüm daha farklı model ile değiştirilerek problem giderildi. Teşekkürler...

Arçelik Televizyonumda Sürekli Devam Eden Ekran Ve Donma Sorunlarına Kalıcı Çözüm Sunulmuyor

15 Aralık 12:44
arcelik-televizyonumda-surekli-devam-eden-ekran-ve-donma-sorunlarina-kalici-cozum-sunulmuyor-4.jpg

Arçelik TV Donma Sorunu: Sürekli Tekrarlayan Bir Kabus

27 Mart 09:35