Servet
05 Temmuz 2024 19:36

20.10.2023 tarihinde garantisi başlayan 20.000 TL'ye almış olduğum Arçelik ımperium 9 serisi TV ürün kodu A55C985BE ürün 1 ay kadar önce bozuldu servis geldi TV yi aldı 25 gün sonra garanti kapsamında onarımını yaptı ve geri getirdi. (bir kartı ve Ledi değişti) Ama televizyon 3 5 gün içinde yine arızalandı tekrar arıza kaydı oluşturdum. Ama televizyonun tamir edilmesini istemedim. Sıfırı ile değiştirilmesini yoksa ücret farkını ödeyerek bir üst modelini istedim. Servisten bana gelen teklif şu oldu; sıfır ürün ile değişim yapmadıklarını. Başka bir modeli de vermeyeceklerini. Ücret iadesini yapabileceklerini söylediler. Ama ücret iadesi benim 6 ay önceki almış olduğum fiyat olan 20.000 TL üzerinden yapılıyor. TV nin şu an ki satış fiyatı 30.000 TL civarı. Ben ücret iadesini servisin teklifi üzerinden kabul etsem aynı TV nin sıfırını alamıyorum. Ben ya sıfır ürün verilmesini istiyorum ya da güncel satış fiyatı üzerinden ücret iadesi istiyorum. Firma yetkililerinden bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

06 Temmuz 2024 13:35 (Şikayetten 17 saat sonra)
Servet
07 Temmuz 2024 23:52
Arçelik Garantili Ürünün Değişimini Veya Ücret İadesi Yapmıyor

Müşteri hizmetlerinden arandım sağ olsun çok ilgilendiler! Bana ücret sıfır ürün veremeyeceklerini ücret iadesini güncel fiyat üzerinden yapamayacaklarını söylediler ve sağ olsunlar müşteri memnuniyetinide ön plana çıkardılar! Müşteri hizmetlerinde görüştüğüm kişi Bir de bizim aklımızla dalga geçiyor. Fotoğraflarda görünen TV deki lekeler kumanda ile renk ayarları ile oynayarak düzeltilebilirmiş. Servisiniz gelsin düzeltsin madem o kadar kolay. Yetkililerden ricam ürünü sıfırı ile değiştirmeleri ya da güncel satış fiyatı üzerinden ücret iademin yapılması. Ürün şu an 32 bin tl olmuş bana yapılan 20.000 TL'ye şu an ürünün sıfırını alamıyorum. 4 farklı ürün almışım böyle müşteri memnuniyetsiz bırakılmaz.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 11:49

Turgay
17 Nisan 2024 12:02
Arçelik Üretim Hatalı, Değiştirilmedi, Garanti Dışı, Garanti Yok Gösterildi.
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 19:43
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 22:01
Arçelik Televizyonunda Sürekli Tekrarlayan Arıza Sorunu